Lunchbijeenkomst Yarden, uitvaartverzorging te Schiedam

Geachte leden en introducés van het departement Waterweg-Noord,

Wij nodigen u van harte uit voor de derde bijeenkomst van ons nieuwe seizoen; een unieke lunchbijeenkomst op woensdagmiddag 15 november 2017 in Schiedam.  Ditmaal wordt de bijeenkomst georganiseerd bij Yarden, uitvaartverzorging.

November Bijeenkomst: te gast bij Yarden, uitvaartverzorging te Schiedam

We zijn er wederom in geslaagd om een ludieke locatie te vinden voor onze maandelijkse bijeenkomst. Op woensdag 15 november 2017 zijn wij te gast bij Yarden, uitvaartverzorging met voor “elck wat wils”.

Wij worden daar welkom geheten door Henk Kroon, locatie manager van Schiedam e.o.  De Yarden organisatie heeft bijna 100 jaar ervaring en heeft bijna 1 miljoen leden. Met recht dé uitvaartorganisatie van Nederland.

Na de ontvangst met borrel volgt een rondleiding die gevolgd wordt door de lunch.

Tijdens de rondleiding kunt u alle (cliché)vragen stellen, maar ook worden alle vooroordelen (die misschien bij u leven) weggenomen. Laat u verrassen door nieuwe trends. Denk maar niet dat het “een dooie boel zal zijn” en dat “de lunch wel uit koffie met cake zal bestaan”. Het blijft uiteraard een zeer serieuze zaak, maar u zult zien en horen dat er vele mogelijkheden zijn voor een uitvaart op maat, zeker bij een organisatie als Yarden die duidelijk met zijn tijd meegaat en zelfs af en toe echt voorop loopt.

Als afscheidsspecialist adviseert, ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren van een passende begrafenis of crematie.  Dáár gaan we niet voor op 15 november, maar wel voor weer een unieke bijeenkomst van ons departement Waterweg Noord. Meld u aan!

U wordt verwacht tussen 11.45 en 12.00 uur. Er is ruime parkeergelegenheid op de parkeerplaats. Wanneer u daarna de bewegwijzering richting  administratie volgt, komt u vanzelf bij het bordes, waar de ontvangst is.

Aan deze bijeenkomst zijn voor u de kosten van €20,- verbonden. 

Aanmelden kan tot uiterlijk maandagmiddag 13 november 15:00 uur via de aanmeldbutton. Aangemeld maar toch verhinderd: ook gratis afmelden kan tot dat tijdstip. Bij latere afmelding of afwezigheid op de bijeenkomst zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Hebt u opmerkingen of vragen stuur dan een berichtje naar waterwegnoord@de-maatschappij.info

Wij begroeten u graag woensdag 15 november a.s. bij Yarden, uitvaartverzorging in Schiedam.

Bestuur departement Waterweg-Noord De Maatschappij

 

Henk Kroon

Henk Kroon

Locatie Manager

Aanwezige introducees 7

Peter Bruinsma

ND Security B.V.

Laurens Hendrik

Alfa Commercial Finance

Edik Huseinov

Van der Valk Netwerk Notarissen

Sjaak Koning

Libervoice

Jolien Van der Marel

St. Petje af Waterweg

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden