Nieuwjaarsborrel inclusief Champagne proeverij en rondleiding!

Beste leden en introducees,

Het nieuwe jaar is alweer een aantal dagen oud. Een moment van bezinning? Het roer om wellicht? Inspirerende ideeën of initiatieven? Zo hebben wij bij De Maatschappij ook even stil gestaan bij afgelopen jaar maar natuurlijk ook bij het aankomende jaar.

2017, een jaar met bezoeken aan innovatieve bedrijven als Tesla, interessante gasten bij ‘Aan tafel bij’ en natuurlijk het succesvolle jaarcongres in ons eigen Amsterdam, een stad in transitie.

2018, een jaar met potentie, er is veel nagedacht over het programma met veel leuke activiteiten, mooie plannen en bedrijfsbezoeken in de dop. Al die energie heeft ons doen beseffen dat netwerken niet alleen een tijd is om gezellig met elkaar te borrelen maar ook een uitermate geschikte manier om samen te werken. Er is veel kennis en kunde aanwezig binnen ons departement, en dat biedt kansen. Kansen die we moeten benutten.

Een van de pijlers die we dan ook hoog op de agenda willen zetten is verbinden, samenwerken met elkaar, een aanzet tot nieuwe initiatieven. Laten we ons samen hard maken voor ons departement en denk, praat en werk mee aan een actievere netwerk sociëteit. 

Laten we daar op proosten!...
Dit doen we onder de professionele begeleiding van ondernemer en champagne kenner Jeroen Klijberg van Jérôme’s Champagne.
Sinds 2010 selecteert Jeroen Klijberg met grote zorg de meest prachtige champagnes bij kleine boeren die hun eigen champagne produceren en verkopen uit de Champagneregio Côtes du Bar. In 2016 is hij gestart met het professioneel importeren van de beste huizen waar hij in de afgelopen 8 jaar een relatie mee heeft opgebouwd. Top Champagnes van kleine Champagneproducenten.

Jeroen zal tijdens de borrel een tipje van de sluier oplichten van de vele facetten van Champagne waarna we op traditionele wijze de champagnefles sabreren en gezamenlijk een feestelijke toast zullen uitbrengen op 2018!

Dit keer bij Hotel Arena
Hotel Arena is een plek met stadsmensen en een dorpsgevoel, waar de grenzen tussen park en hotel, Centrum en Oost, dag en nacht, werken en spelen, vreemden en vrienden vervagen. Hotel Arena heeft 4 sterren, 139 kamers en een monumentaal pand uit 1886. Het is onlangs grondig verbouwd en uitgebreid. Er is een heel nieuwe vleugel met Studio’s bijgekomen en de Patio is mooier dan ooit. Ook staat er een originele, gerestaureerde kapel, compleet met gebrandschilderde ramen.

Daarnaast heeft Hotel Arena Amsterdam de Entree Award 2017gewonnen in de categorie Best Restyling. Dat werd op 27 november jl bekend gemaakt tijdens een feestelijk event in Theater Amsterdam. Team V Architectuur en TANK Interior Design vernieuwden samen met eigenaar Paul Hermanides het volledige ontwerp en gedachtegoed van het monumentale hotel, om het te herpositioneren als een ‘In the City Park’–concept voor zowel toeristen als de Amsterdammer zelf. Het resultaat is een mooie balans tussen de historische omgeving en het vele groen van het Oosterpark.

Donderdag 11 januari willen wij het glas heffen op een succesvol, gezellig en transformatief nieuw jaar. 
Tot dan!

Namens uw bestuur departement Amsterdam,
Antoinette Pernot
voorzitter

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden