Nieuwjaarsbijeenkomst met Martin Verbrugge van Verbrugge Terminals BV

Op onze nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 10 januari 2019 zal de heer Martin Verbrugge, directeur van Verbrugge Terminals met vestigingen in Vlissingen, Terneuzen en Zeebrugge een presentatie houden over zijn bedrijf. Hij zal ingaan op de positie van het bedrijf in Europa en de rest van de wereld en zijn visie geven op de Zeeuwse economie nu en voor de toekomst.

De terminals van Verbrugge liggen in het economische centrum van Noordwest-Europa: aan de Noordzee, direct bij de ingang van het Westerschelde-estuarium. Verbrugge Terminals onderhoudt wekelijkse verbindingen met Groot-Brittannië, Polen, Finland, Zweden, Frankrijk, Turkije en het Midden-Oosten. Daarnaast hebben de terminals uitstekende, snelle treinverbindingen met Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Polen, Oost- en centraal Europa. Ook voor de binnenvaart is Vlissingen uitermate geschikt. De terminals onderhouden uitstekende verbindingen met receivers in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Het bedrijf is gespecialiseerd in de opslag en handling van woodpulp en beschikt hiervoor over de grootse haven voor woodpulp ter wereld. De terminal in Terneuzen richt zich hoofdzakelijk op shortsea volumes uit Scandinavië en het Iberische schiereiland. Verder is er een dagelijkse binnenvaartverbinding met Rotterdam en Antwerpen. Door de unieke locatie, direct aan de Noordzee en de Westerschelde, vormen de terminals van Verbrugge in Vlissingen de ideale uitvalsbasis voor logistieke diensten aan grootschalige offshore-projecten in het Noordzeegebied.

Op het Europese vasteland is Verbrugge Terminals marktleider op het gebied van overslagterminals en opslagfaciliteiten voor hout, staal en metaal.

U bent van harte welkom op deze zeer interessante bijeenkomst! Te zijner tijd ontvangt u daarvoor een uitnodiging.  

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden