Mail naar relatie

Netwerkborrel in en presentatie van Kunsthuys Best

Beste leden en genodigden,

Graag willen we u uitnodigen voor onze jaarlijkse zomerborrel op woensdag 21 juni, de eerste zomerdag! Het Boshuys kent u, bij de laatste ALV heeft u kennisgemaakt met het Praathuys, in juni zijn we te gast in het Kunsthuys van Winny Muller & Britt Kinnegen.

’t KUNSTHUYS (Voorheen Galerie de Kei) is gevestigd op het terrein van Park Historia, een prachtig park gelegen midden in de bossen van Best.
In deze bijzondere setting bevindt zich sinds mei 2016 galerie KUNSTHUYS in een voormalig WO-II mobilisatie complex.
Via de inspirerende beeldentuin betreedt u de galerie die ruimte biedt aan meer dan 1000 werken van grote namen tot aanstormend talent uit binnen- en buitenland.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van de prachtige kunst in deze galerie en kunnen we het begin van de zomer met elkaar vieren.

Wij ontmoeten u graag op woensdag 21 juni 2017 vanaf 16.30 uur in Het Kunsthuys, Sonseweg 39, 5681 BH te Best.

Aanmelden kan via de blauwe button onder aan deze uitnodiging of door te mailen naar info@de-maatschappij.nl.

Meer informatie over De Maatschappij  
De Maatschappij is hét onafhankelijke netwerk voor ondernemende mensen uit overheid, bedrijven en kennisinstellingen. We gaan open en onbevangen met elkaar in gesprek en inspireren elkaar om verder te denken dan ons eigen vakgebied en eigenbelang. Ons doel is het ondernemerschap in de samenleving te stimuleren. Dit doen we (al bijna 240 jaar lang) door actuele thema’s uit de regio’s op te pakken. Onze vereniging heeft ruim 2500 leden in 26 lokale departementen; van Drenthe tot Zeeland.

We nemen initiatieven die bijdragen aan vernieuwing en een sterke, ondernemende samenleving. Onze departementen organiseren bijeenkomsten, we organiseren jaarlijks een landelijk congres en initiëren maatschappelijke projecten. Iedereen is van harte welkom bij De Maatschappij, een netwerk waar persoonlijke ontwikkeling middels wederzijdse inspiratie en het leveren van een bijdrage aan de lokale samenleving centraal staan.

Kent u iemand in uw omgeving die u kennis wilt laten maken met ons netwerk, aarzel dan vooral niet hem/haar mee te nemen als uw introducé.

Met vriendelijke groet,

Bestuur departement Oost-Brabant

Aanwezige introducees 3

Lia Bekkers

Het Ar(t)senaal

Alexandra Leenders

Al-Lex Arbeidsrecht en Mediation

Jos Luypaers

W2insight

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden