Mail naar relatie

Netwerkborrel

Op donderdag 27 februari a.s., van 18.00 tot 19.30 uur, organiseren we weer een netwerkborrel bij Grand Cafe De Tropen, Mauritskade 63, in Amsterdam.
Een uitgelezen kans om andere leden en belangstellenden te ontmoeten, dan wel kennis te maken met De Maatschappij. Om onder het genot van een hapje en een drankje met mensen van uiteenlopende bedrijven en organisaties van gedachten te wisselen. Om misschien zelfs advies te vragen of advies te geven. Om zo, bij toeval, geïnspireerd te raken en op nieuwe ideeën te komen.

Je hoeft je voor deze borrel niet aan te melden maar het is wel handiger. Als je je aanmeldt, zorgen wij voor een badge met je naam en je bedrijfsnaam erop. Dat maakt contact leggen wel zo makkelijk.
Wij vragen een bijdrage van €15,00 die je bij binnenkomst betaalt.

Studenten welkom
Studenten zijn meer dan welkom bij al onze bijeenkomsten zonder dat ze lid hoeven te worden. Wel betalen zij ook €15,00 zoals dat de anderen van toepassing is. Hiermee willen we de drempel verlagen voor studenten om kennis te nemen van de activiteiten van De Maatschappij, en tegelijk ook de relatie met het onderwijsveld versterken. Dus als je studenten kent, nodig ze uit en neem ze mee.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden