Netwerkbijeenkomst Zeeuws Museum

Graag nodigen wij u uit voor een netwerkbijeenkomst in het Zeeuws Museum, op donderdag 14 maart a.s. vanaf 15.30 uur. Wij zijn die dag te gast van Marjan Ruiter, directeur van het Zeeuws Museum.

Het Zeeuws Museum is de afgelopen periode het podium geweest van de (overzichts)tentoonstelling “De omgekeerde wereld van Adriaen van de Venne”, een tentoonstelling die tot stand is gekomen door een samenwerking met verschillende musea, waaronder het Rijksmuseum, en is momenteel de enige in haar soort.

Nadat u op eigen gelegenheid de tentoonstelling heeft bezocht, verplaatsen wij ons naar het Museumcafé, waar Marjan Ruiter een lezing zal verzorgen over de sociale projecten van het Zeeuws Museum, als belangrijke culturele spil in het Zeeuwse landschap.

Programma
15.30 uur - ontvangst door bestuur
16.00 uur - op eigen gelegenheid bekijkt u de tentoonstelling van Adriaen van de Venne. Het museum sluit om 17.00 uur en daarom zetten wij het programma voort in het Museumcafé
17.00 uur - lezing Marjan Ruiter, directeur Zeeuws Museum met een borrel en een hapje in het Museumcafé
18.00 uur - einde

NB: gelet op de maximumcapaciteit in de expositieruimte, geldt er voor deze bijeenkomst een maximumaantal deelnemers van 25. Introducees zijn uiteraard van harte welkom! Wij nemen de kosten van het bezoek aan het museum op ons, dus mocht u verhinderd zijn vernemen wij dit graag tijdig.


Parkeren
Parkeerterrein Damplein op ongeveer vier minuten lopen van De Oostkerk (maximaal 4 uur parkeren, betaald parkeren tot 20.00 uur).


Aanmelden voor deze bijeenkomst kan middels onderstaande link of via secretariaat.depzeeland@outlook.com, en kan tot uiterlijk 12 maart a.s.

Wij hopen u te mogen ontmoeten in het Zeeuws Museum en kijken uit naar een mooie bijeenkomst!

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden