Netwerkbijeenkomst Mondragon Zierikzee en ALV

Graag nodigen wij u uit voor de netwerkbijeenkomst van woensdag 11 mei a.s. (let op: afwijkende dag!), van 15:00 tot 19:00 uur, in hotel Mondragon in Zierikzee (Oude Haven nr. 11).

Deze netwerkbijeenkomst zal vooraf worden gegaan door de Algemene Ledenvergadering van departement Zeeland, waarvoor wij u graag uitnodigen. Aanwezige leden ontvangen kort voor de bijeenkomst de agenda en – indien van toepassing – de vergaderstukken.

Na afloop van de ALV, om 16.00 uur, zal de netwerkbijeenkomst van start gaan, waarbij Govert Janzen, directeur van Mondragon, ons vertelt over en aansluitend, in 2 of 3 groepen, een rondleiding zal geven door (Hotel en Résidence) Mondragon.


NB: Indien u verhinderd bent om deel te nemen aan de ALV bent u uiteraard wel van harte welkom om alleen deel te nemen aan het netwerkgedeelte vanaf 16.00 uur. Natuurlijk hopen wij u wel te mogen zien tijdens de ALV.

Na de lezing, rondleiding en aperitief is er gelegenheid om deel te nemen aan een gezamenlijk diner in Le Bistrot van Mondragon. De kosten zijn € 35 pp voor een ‘Special of the Day’, bruis of plat water, 1 glas wijn en koffie of thee ter afsluiting. Hiervoor ontvangt u van ons een factuur.

Uiteraard zijn geïnteresseerde introducees van harte welkom!


Het programma ziet er als volgt uit:

15.00 uur   inloop / start ALV

16.00 uur   start netwerkbijeenkomst
                  lezing door directeur Govert Janzen + rondleiding Mondragon
17.30 uur   aperitief met een hapje
18.30 uur   einde


Aanmelden kan t/m uiterlijk vrijdag 6 mei a.s. via onderstaande link of via secretariaat.depzeeland@outlook.com.

Wij hopen u op 11 mei a.s. te mogen verwelkomen !

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden