Maatschappij verkiezingsdebat

Woensdag 13 maart organiseert De Maatschappij samen met L1 en de provincie een spannend Verkiezingsdebat dat LIVE wordt uitgezonden. Behalve vertegenwoordigers van de 13 deelnemende politieke partijen wordt ook ú uitgenodigd. Om het allemaal live mee te maken én om deel te nemen. Dit jaar brengt u niet alleen uw stem uit, maar kunt u die ook laten horen. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld u direct aan.

De uitzending begint om 20.30 uur. We komen samen om 19.15 uur.

De provincie Limburg stelt een deel van het Gouvernement [het Lab] beschikbaar om een tijdelijke debatstudio in te richten. Ons debat wordt in Lagerhuis-format gegoten, dus wie wil staat op, vraagt het woord en spreekt mee. Dat geeft mooie levendige discussies. En het gaat ergens over deze keer. Over Limburg en over de samenstelling van de Eerste Kamer.

Wij zijn als Departement Zuid-Limburg van De Maatschappij één van de slechts drie organisaties die een debat mee kunnen organiseren. Een uitgelezen kans om De Maatschappij in Limburg goed te profileren. Het bestuur roept u dringend op om deel te nemen. We willen een mooi visitekaartje afgeven en de stoelen tijdens de uitzending vullen. Alleen gasten die zijn opgegeven kunnen daadwerkelijk aanwezig zijn. Dus vragen we u, als u zich heeft aangemeld, ook daadwerkelijk aanwezig te zijn. Het aantal plaatsen is beperkt, wie het eerst komt het eerst maalt. Geef u op en kijk in uw omgeving wie u zou kunnen introduceren.

3 Stellingen. We willen het (onder voorbehoud) hebben over:
#Limburg moet die Europese kansen actief pakken
#Limburg moet een actief immigratiebeleid voeren voor het behoud van een vitale (beroeps)bevolking
#Limburg moet actief inzetten op groei van de luchthaven MAA

Dit zijn stellingen. Het gaat hier niet om de mening van De Maatschappij of de leden daarvan.

Programma:
19.15 uur    ontvangst
20.30 uur    aanvang Live TV Verkiezingsdebat
21.25 uur    einde uitzending

Locatie:
Gouvernement aan de Maas, Limburglaan 10 in Randwyck-Maastricht.
Parkeren ter plaatse, gratis.

Aanmelden, ook introducés, z.s.m. doch uiterlijk maandag 25 februari a.s. per e-mail naar zuidlimburg@de-maatschappij.info

Er zijn vandaag 30 leden en introducees aanwezig bij de bijeenkomst.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden