Lunchbijeenkomst Rotterdam The Hague Airport

Geachte leden van het departement Waterweg-Noord,

Wij nodigen u van harte uit voor de derde bijeenkomst van dit jaar; een exclusieve lunchbijeenkomst op woensdagmiddag 21 maart 2018 in Rotterdam. Ditmaal wordt de bijeenkomst georganiseerd bij Rotterdam The Hague Airport.

De Maatschappij krijgt vleugels in maart

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar het is ons gelukt u deze maand een zeer exclusieve lunchbijeenkomst te bieden: een kijkje achter de schermen van Rotterdam the Hague Airport. Dat betekent ook dat er dit keer een aantal strikte regels geldt waar we niet van af kunnen wijken. De echte Rotterdammer zegt nog steeds vliegveld Zestienhoven, maar officieel heet het al weer een aantal jaar: Rotterdam The Hague Airport.

Wat wij aangeboden krijgen, hebben nog niet veel mensen ervaren.  Gezamenlijk gaan we door de securitylane en maken een rondrit per bus over o.m. het platform en de startbaan, waarbij we verleden, heden en zeker ook de toekomst van onze luchthaven passeren. Indien operationeel mogelijk zien we ook de traumahelikopter en het Jetcenter.                

Vooraf gebruiken we de lunch bij Worldhotel Wings, Airportplein 55. (Gratis parkeren naast hotel).

LET OP! Vanwege security voorschriften zijn er diverse eisen waaraan we moeten voldoen. Daarnaast is er een strak tijdschema dat ook gevolgd moet worden. Tenslotte is deelname beperkt en ligt de sluitingstermijn voor aanmelding eerder dan normaal.

Van onderstaande punten kan beslist niet worden afgeweken.

11.30 uur    Ontvangst bij Worldhotel Wings     
12.00 uur    Aanvang lunch 
13.00 uur    - einde om 14.30 uur

  • Tussendoor de rondleiding verlaten is niet mogelijk.
  • Maximale deelname 38 personen; derhalve deze keer geen introducees.
  • Iedere aanwezige dient een geldig identiteitsdocument bij zich te hebben, In dit geval uitsluitend een ID of paspoort.
    GEEN rijbewijs.
  • Het is verboden om scherpe voorwerpen en vloeibare producten mee te nemen omdat wij door de securitylane gaan.

De kosten voor deze bijeenkomst zijn € 22,- per persoon.

Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 13 maart 13:00 uur of zoveel eerder als het maximum van 38 personen is bereikt. Aangemeld maar toch verhinderd: ook gratis afmelden kan tot dat tijdstip. Bij latere afmelding of afwezigheid op de bijeenkomst zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Hebt u opmerkingen of vragen stuur dan een berichtje naar waterwegnoord@de-maatschappij.info

Wij begroeten u graag op woensdag 21 maart 2018 bij Rotterdam The Hague Airport.

Bestuur departement Waterweg-Noord De Maatschappij

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden