Lunchbijeenkomst met Robin van Galen

Robin van Galen 

Graag nodigen wij je uit voor een bijzondere gast van “De Maatschappij” op donderdag 20 februari op Sociëteit de Maas van 12.00 – 14.00. Robin van Galen heeft recentelijk een twintigtal top coaches geïnterviewd over hun met betrekking tot dilemma's, twijfels en moeilijke momenten. Het boek is een inspiratiebron op elk niveau, zowel voor coaches en leidinggevenden in de sportwereld als ook in het bedrijfsleven. Onder andere Ronald Koeman, Sarina Wiegman, Max Caldas, Remon Sluiter en Jan Lammers passeren de revue.

Al op jonge leeftijd raakte Robin geblesseerd waardoor topsport voor hem als speler niet mogelijk was. Olympische ambities moest hij achter zich laten. Al snel heeft hij zich toen gericht op het coachen en trainen. Robin van Galen heeft als bondscoach van het vrouwen waterpoloteam Olympisch Goud weten te veroveren. Niet door zijn sterkste spelers in te zetten maar door het sterkste team samen te stellen en in het “veld” te brengen. Als kers op de taart werd hij ook zelf nog verkozen tot beste Olympische Coach.

Sinds april 2019 is hij Commercieel Directeur geworden van de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond (KNZB) en daarnaast geeft hij ook veel presentaties, lezingen en workshops in binnen- en buitenland. Sinds 2017 zit hij ook in het bestuur van de voetbalclub Excelsior in Rotterdam. Hij brengt op een hele interessante manier zijn ervaringen uit de sport en zijn leven samen met het werk van Covey en Jim Collins (from Good to Great) samen. Hij slaat hiermee de brug tussen topsport, topteams en het bedrijfsleven.

Iedereen is van harte welkom op deze vrij toegankelijke bijeenkomst! 

Introducee
Je bent van harte welkom op deze lunchbijeenkomst ook als je geen lid bent van de Maatschappij. Aanmelden kan door contact op te nemen met onze voorzitter Peter Caljé (p.calje@stone-ba.nl of 06-12962926)

Aanmelding en deelname voor leden
Aanmelden kan via de website. Mocht dit niet lukken dan kan je via deze link een mail versturen.
Deelname € 25,00 p.p. UITSLUITEND over te maken naar IBAN NL54ABNA025.39.85.358 t.n.v. NMNH departement Rotterdam o.v.v. naam, datum en bijeenkomst.
Bij eventuele annulering minder dan 3 dagen voor de bijeenkomst blijven de kosten van deelname verschuldigd!
Aangemeld maar toch verhinderd: Graag een mailbericht of een sms naar 06-13998141. 

Ken je binnen je netwerk partijen die in de sectoren ondernemerschap, onderwijs of openbaar bestuur opereren, dan zijn zij van harte uitgenodigd om kennis te maken met De Maatschappij. Gevraagd wordt deze uitnodiging te delen met geïnteresseerden, ook via Linkedin. 

Wij zien uit naar je komst.

Mede namens bestuursleden Peter Paul, Eline, Mees, Derek en Berend. 

Peter Caljé,
Voorzitter

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden