Lunchbijeenkomst met Quote debutant Job van der Voort

Geachte leden,

Twee jaar na oprichting van Remote, debuteert mede-eigenaar Job van der Voort in de Quote 500 en heeft onlangs de pretentieuze Loey Award gewonnen als beste onlineondernemer van Nederland. Remote helpt bedrijven door het op afstand aannemen van werknemers en neemt alle juridische en betalingsrompslomp uit handen. Tweeëneenhalf jaar na de start telt Remote ongeveer 500 medewerkers, duizenden klanten en nul kantoren. Inmiddels praten wij over 1000 medewerkers in 70 landen. Job is 33 jaar en een geboren Zaankanter. De Techondernemer verhuisde vorig jaar met zijn vrouw en twee kinderen vanuit Portugal terug naar de Zaanstreek. Job zal in zijn presentatie ons meenemen in zijn avontuur hoe hij als middelbare scholier en student Neurowetenschappen tot oprichter van Remote is gekomen.

Locatie en route
LAB44 bevindt zich op een prachtige locatie aan de Zaan op het Hembrugterrein
(Middenweg 44, 1505 RK).
In directe omgeving kunt u gratis parkeren.

De kosten van deze lunchbijeenkomst bedragen € 20,- bij binnenkomst te voldoen (er kan gepind worden).

U kunt zich aanmelden via de aanmeldbutton in deze uitnodiging, via de website van De Maatschappij of per e-mail info@de- maatschappij.nl.

Indien u zelf aan deze uitnodiging geen gevolg kunt geven, kunt u deze uiteraard geven aan belangstellenden binnen uw bedrijf. Mocht u na uw opgave alsnog verhinderd zijn dan verzoeken wij u ons daarvan tijdig in kennis te stellen. Bij een niet-tijdige afmelding, minstens twee dagen voor de lunchbijeenkomst, zijn wij helaas genoodzaakt u een bedrag ad € 20,- in rekening te brengen.

Voorafgaand aan de bijeenkomst wordt om 11.45 uur in LAB44 onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden, waarvoor wij u bij deze van harte uitnodigen. De agenda kunt u vooraf opvragen bij voss@dbv-advocaten.nl.

Met vriendelijke groet, 
Bestuur departement Zaanstreek-Waterland

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden