Lunchbijeenkomst met Jan Terlouw

Beste leden en genodigden,

De rol van maatschappij en politiek in een noodzakelijk duurzame wereld is voor Jan Terlouw een belangrijk onderwerp. Zijn ‘touwtje uit de brievenbus’ pleidooi hierover enige tijd geleden bij De Wereld Draait Door raakte en roerde velen.

Graag nodigen wij u uit voor een inspirerende lunchbijeenkomst met deze nog altijd zeer maatschappelijk betrokken schrijver, wetenschapper en oud-minister van Economische Zaken.

Hij gaat in op zijn grote zorg over het uitwonen van de aarde en de noodzaak van een meer circulaire economie. Hoe kunnen we dat stoppen?  Wat kunt u eraan doen? Kunnen we het probleem oplossen met behoud van welvaart?

Jan Terlouw is een bijzondere verhalenverteller. Wanneer hij spreekt, is de zaal muisstil en kunt u een speld horen vallen.

Indien gewenst ontvangt u na afloop, tegen betaling van € 10,- een gesigneerd exemplaar van zijn boek Kop uit ’t zand, een mooie, geëngageerde novelle over het klimaat.

Wacht niet te lang, want vol = vol!  Samen met uw (zakelijke) partner en/of collega bent u van harte uitgenodigd.

Locatie: LAB 44, Middenweg 44, 1506 PP Zaandam (Hembrugterrein)
Datum: vrijdag 15 juni
Tijd: 12.00 tot 14.00 uur.

U kunt zich aanmelden via de website van De Maatschappij of per e-mail info@de-maatschappij.nl vóór 11 juni a.s.

De kosten van deze lunchbijeenkomst bedragen € 20,- bij binnenkomst te voldoen (er kan gepind worden). Mocht u na uw opgave alsnog verhinderd zijn dan verzoeken wij u ons daarvan tijdig in kennis te stellen. Bij een niet-tijdige afmelding, minstens twee dagen voor de lunchbijeenkomst, zijn wij helaas genoodzaakt u een bedrag ad € 20,- in rekening te brengen.

Indien u zelf aan deze uitnodiging geen gevolg kunt geven, kunt u deze uiteraard geven aan belangstellenden binnen uw bedrijf.

Graag tot ziens op vrijdag 15 juni!

Met vriendelijke groet,

De Maatschappij-departement Zaanstreek-Waterland            

Jan Terlouw

Jan Terlouw

Jan Terlouw

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden