Mail naar relatie

Lunchbijeenkomst met kwartiermaker Barbera Silvis van de toekomstige gemeente Hoeksche Waard

Geachte leden,

Graag nodigen wij u uit voor de lunchbijeenkomst van november op donderdag 15 november a.s. van 12.00-14.00 uur in Restaurant Binnenmaas. Eerder is de datum van 22 november gemeld, maar in verband met de agenda van onze spreekster hebben wij de bijeenkomst verschoven.

Onze gastspreker is mevrouw B. (Barbera) Silvis-de Heer, per 1 september jl. is zij aangesteld als (beoogd)gemeentesecretaris/kwartiermaker van de nieuwe gemeente Hoeksche Waard. Wanneer per 1 januari a.s. de nieuwe gemeente ontstaat, is zij de gemeentesecretaris/algemeen directeur van de Hoeksche Waard.

Barbera Silvis zal vertellen hoe de overgang van vijf gemeenten en drie gemeenschappelijke regelingen naar één nieuwe gemeente verloopt en wat dat betekent voor bewoners, maatschappelijke partners en medewerkers van de gemeente. Hoe opereer je als nieuwe gemeentesecretaris op een eiland, hoe ga je te werk, welke waarden neem je mee naar de toekomst, hoe dien je de huidige en toekomstige belangen en behoeften van bewoners; wat is de vraag achter de vraag? Maar er is meer: wat is de rol en positie van de nieuwe gemeente in breder verband? Hoe verhouden stad en ommelanden zich tot elkaar? De Hoeksche Waard is één van de Zuid-Hollandse eilanden, die allen weer relaties hebben met Rotterdam en de Drechtsteden. Barbera Silvis wil over dit en nog meer graag met ons de dialoog aangaan.

Wilt u hier ook meer over weten, komt u dan 15 november naar deze lunchbijeenkomst!

U kunt zich tot dinsdag 13 november a.s. aanmelden voor de lunch via de paarse aanmeldbutton in deze uitnodiging of per email via hoekschewaard@de-maatschappij.info of via telefoonnummer 0186-640280. Daarna kunt u zich rechtstreeks aan- of afmelden via Restaurant Binnenmaas 0186-601629.

Graag tot ziens op 15 november a.s.!

Met vriendelijke groet,

het bestuur van het departement Hoeksche Waard,
Ben Pluimer - Jack de Leeuw - Wim Nobel

 

 

Aanwezige introducees 19

Ina Batenburg

Willem Batenburg consultancy B.V.

Jack van den Bosch

Johan Dam

Robbert Dorst

Verstegen accountants en adviseurs

Pim Feelders

See Marketing

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden