Lunchbijeenkomst met Geert van de Laar, CEO Facilicom Group

Lunchbijeenkomst met Geert van de Laar op woensdag 16 oktober 2019 van 12.00 tot 14.00 uur in restaurant DaVinci Grand Cafe Bellissimo, Leerparkpromenade 100  te Dordrecht.

Geert zal tijdens zijn lezing spreken over de impact van facilitaire dienstverlening en het werkgeluk van medewerkers van de Facilicom Group.

Er is een Nederlands familiebedrijf dat organisaties letterlijk omarmd. En dat is iedere dag opnieuw, met 32.000 medewerkers een uitdaging. Het is daarmee één van de grootste werkgevers van Nederland. Dat bedrijf heet Facilicom Group en bestaat uit bekende labels, zoals Gom (schoonhouden), Trigion (beveiliging), Albron (catering), Facilicom Solutions (integrale dienstverlening), Breijer (bouw en installatie) en Incluzio (zorg & welzijn). 

Allemaal ervaren we dat de wereld om ons heen sneller gaat, vergaand digitaliseert en individualiseert. Techniek schrijdt verder voort en vele markten zijn disruptive. Anders dan vaak wordt gedacht is menselijke aandacht en de menselijke maat in deze ontwikkelingen steeds belangrijker. In de dienstverlening van Facilicom speelt “hostmanship” een steeds prominentere rol. Een begrip dat ook maatschappelijk aan betekenis wint. Het bedrijf startte in 1966 als schoonmaakbedrijf met de gemeente Rotterdam als eerste opdrachtgever.

Met een duidelijke visie van de grondlegger Johan Geurts is het bedrijf uitgegroeid tot een concern met een omzet van 1.3 miljard. Wat zijn de drijvers achter dit succes? En wat is de reden dat de organisatie in 2012, naast de facilitaire diensten, ook met activiteiten in het domein van zorg & welzijn is gestart?

Geert van de Laar (1959) is sinds medio 2016 CEO van Facilicom Group. Van de Laar volgde aan de Maastrichtse Hoge Hotelschool de opleiding 'instellingenmanagement'. Geert gaat in op de ontstaansgeschiedenis van Facilicom Group en waarom Facilicom gelooft in een sterke Why: samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. En dat de pay-off van de organisatie: happy people make happy people, geen loze belofte is.

Aanmelding en deelname
Leden kunnen zich aanmelden via de aanmeldbutton. Mocht het aanmelden niet lukken dan kunt u een mail sturen naar info@de-maatschappij.nl

Introducee
U bent van harte welkom op deze lunchbijeenkomst ook als u geen lid bent van De Maatschappij. U kunt zich dan aanmelden via onze website als introducee.

Kosten: € 20,00 gepast mee te nemen en € 17,50 voor leden met een knipkaart.

Locatie
Da Vinci College, Grand Café Bellissimo 
Leerparkpromenade 100
3312 KW Dordrecht 

Mocht u na aanmelding onverhoopt verhinderd zijn, meldt u dan s.v.p. op tijd af door in te loggen op de website of via info@de-maatschappij.nl

Graag tot ziens op woensdag 16 oktober!

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden