Lunchbijeenkomst met gastspreker Arie van Tilborg

Beste leden van departement Waterweg-Noord,

Shift Happens….m

Met veranderingen krijgen we allemaal te maken, hoe gaan we daar mee om?

Onze gastspreker is ditmaal Arie van Tilborg, niet alleen Chief Disruption Officer aan het Grafisch Lyceum Rotterdam, maar ook veel gevraagd sparringpartner voor bedrijfsleven, overheid en onderwijs.
De technologische en maatschappelijke ontwikkelingen dwingen het bedrijfsleven om te veranderen en om te gaan met onverwachte ontwikkelingen. Hoe reageren overheden en onderwijs hierop?  Arie van Tilborg vertelt over de toekomst van werk en onderwijs en put uit zijn persoonlijke ervaringen met disruptie.
Wat betekent dit voor uw bedrijf, uw organisatie of voor het onderwijs? Welke maatregelen kunt u nemen om toch in te spelen op disruptieve ontwikkelingen? Leren en werken worden geherdefinieerd.
Inspelen op de veranderingen, die doorgaans niet vanuit de traditionele spelers in uw branche zullen komen, is geen keuze, maar een noodzaak om te overleven.
Bent u innovatief genoeg en in staat om tijdig te veranderen, voordat een slimme jongen op een zolderkamer iets bedenkt dat uw business overbodig maakt? Durft u zich in de voet te schieten voor een ander u in de rug schiet?

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gifPraktische informatie
Datum/tijd: woensdag 15 februari van 12.00 tot 14.00 uur
Locatie: Het Paleis, De Brauwweg 32, 3125 AE  Schiedam. Parkeermogelijkheden aan voor- en achterzijde van de locatie.
Kosten: € 24,--. De factuur hiervoor ontvangt u aan het einde van het seizoen.

Aanmelden en afmelden kan tot uiterlijk maandagmiddag 13 februari 15:00 uur via de website of per mail naar waterwegnoord@de-maatschappij.info.  Indien wij uw afmelding te laat of helemaal niet ontvangen dan zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. 
Hebt u speciale dieetwensen, wilt u zich aanmelden voor de 'zeepkist' of hebt u andere vragen stuur dan een berichtje naar waterwegnoord@de-maatschappij.info

Graag deze informatie delen met geïnteresseerden, ook via social media. Breng gerust introducés mee, deze kunnen dan éénmalig gratis kennismaken met De Maatschappij.

De volgende lunchbijeenkomst is op woensdag 15 maart van 12:00 tot 14:00 uur.
Ook ontvangt u in maart uitgebreide informatie omtrent de viering van ons 25-jarig jubileum op woensdag 21 juni van 15:00 tot 23:00 uur, waarbij partners van harte welkom zijn.

Wij ontvangen u en uw introducés graag op woensdag 15 februari op de voor ons nieuwe locatie Het Paleis in Schiedam.

Met ondernemende groet,

Bestuur De Maatschappij departement Waterweg-Noord

Programma

12:00 uur Ontvangst met aperitief
12:40 uur Netwerklunch
13:15 uur Presentatie en vragen
14:00 uur Einde bijeenkomst
Drs. A. (Arie) van Tilborg

Drs. A. (Arie) van Tilborg

Chief Disruption Officer Grafisch Lyceum Rotterdam en veel gevraagd sparringpartner voor bedrijfsleven, overheid en onderwijs.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden