Lunchbijeenkomst met Fred van Beuningen

Op woensdag 10 april ontvangt De Maatschappij Fred van Beuningen die ons alles gaat vertellen over de energie transitie. 

De energie transitie is in volle gang, de relatie met klimaat vond wetenschappelijke en politieke consensus. Uitermate actueel door de vertaling van het Parijs akkoord in nationaal beleid en het resultaat van provinciale verkiezingen.

In 2050, of kort daarna, moet de CO2-uitstoot compleet afgebouwd zijn om de opwarming van de aarde te beperken conform de gemaakte afspraken bij de klimaatconferentie van Parijs in 2015.
De schoolgaande jeugd onderstreept dit verdrag zowel nationaal als internationaal met grote demonstraties.

Fred van Beuningen zal vanuit een overzicht van de energie transitie, enige inzichten en observaties aandragen die kunnen helpen een realistisch beeld te vormen.

Op zijn eigen wijze is Fred van Beuningen  als voormalig directeur Corporate Sustainability van Akzo Nobel een weg ingeslagen als een van de meest indrukwekkende “ Change Agents “ in de wereld van duurzame energie transitie. Hij is een echte Rotterdammer – de naam zegt het al - en heeft aan de basis gestaan van de oprichting van Rotterdam Partners, promotor van de Rotterdamse economie. Als Directeur van CleanTech, is hij adviseur van de meest prestigieuze investeerders in groene energie. 
Kortom een interessante lezing waarbij alle facetten de revue passeren over onze kansen te transformeren naar een klimaat neutrale samenleving.

Kortom een interessante lezing waarbij alle facetten de revue zulen passeren over onze kansen te transformeren naar een klimaat neutrale samenleving.

Kosten: € 20,00 gepast mee te nemen en € 17,50 voor leden met een knipkaart.

Locatie
Da Vinci College, Grand Café Bellissimo 
Leerparkpromenade 100
3000 BA Dordrecht

Tijdschema:
12.00 - 12.15 uur   Inloop
12.15 - 13.00 uur   Lunch
13.00 - 14.00 uur   Fred van Beuningen

Aanmelden kan via de button onderin deze uitnodiging of via de website van De Maatschappij. Mocht je na aanmelding onverhoopt verhinderd zijn, meldt je dan s.v.p. op tijd af.

Dieetwensen kunnen worden doorgegeven via het mailadres info@de-maatschappij.nl 

Introducees zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden via de website of door een mail sturen naar info@de-maatschappij.nl

Wij verwachten een buiten gewoon interessante bijeenkomst te gaan meemaken!

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur De Maatschappij Drechtsteden,

Nelleke Smits en Willem Peek
programma-commissarissen

Fred van Beuningen

Fred van Beuningen

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden