Maak kennis met de nieuwe burgemeester van Dordrecht Wouter Kolff

Een unieke gelegenheid kennis te maken en vragen te stellen aan deze nieuwe burgemeester.

De heer Kolff is sinds begin september 2017 burgemeester van Dordrecht, centrumgemeente in de regio Zuid-Holland Zuid. Vanuit deze functie is hij ook voorzitter van de Drechtsteden (7 gemeenten) en voorzitter van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (17 gemeenten). De heer Kolff zal op 14 februari spreken als voorzitter van de Drechtsteden en als burgemeester van Dordrecht. Hij gaat tijdens de  bijeenkomst graag in op de opgaven voor Dordrecht en de regio Drechtsteden voor de komende jaren op het gebied van wonen, werken en bereikbaarheid. Aan de hand van stellingen wil de heer Kolff graag het gesprek aangaan over de rol van de overheid als onderdeel van de samenleving die een beweging maakt van binnen naar buiten.

Gezien de eigen ervaringen en die van ondernemers uit de regio Drechtsteden zal er 14 februari genoeg gesprekstof zijn over de diverse rollen en samenwerkingen die mogelijk zijn tussen overheid en bedrijfsleven.

De eerste 15 minuten zal de heer Kolff zijn eigen indrukken delen, daarna is het woord aan de leden en gasten van De Maatschappij.

Een unieke kans om met Burgemeester Kolff in contact te komen en vragen te stellen die voor u van belang zijn binnen Dordrecht en Drechtsteden.

De Maatschappij Drechtsteden nodigt u en uw kennissen/relaties daarom ook van harte uit voor deze bijeenkomst.

Datum: woensdag 14 februari 2018
Tijd: 12.00 - 14.00 uur

Kosten: lunch met twee consumpties € 17,50 (knipkaart of contant)

Locatie
Da Vinci College, Grand Café Bellissimo 
Leerparkpromenade 100
3000 BA Dordrecht

Mocht u na aanmelding onverhoopt verhinderd zijn, meldt u zich dan s.v.p. op tijd af, vóór 12 februari a.s., door in te loggen op de website of via info@de-maatschappij.nl

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur De Maatschappij Drechtsteden,

Nelleke Smits en Willem Peek
programma-commissarissen

Aanwezige introducees 17

Gerben Baaij

stichting Dordrecht Marketing

Daan Becht

Ten Holter Noordam advocaten

Johan Beijerman

Frits de Groot

Ineke van Eekhout-Wiggers


Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden