Lunchbijeenkomst met Alwin Beernink (directeur Park Strijp Beheer)

Woensdag 15 september a.s. is er weer een mooie bijeenkomst gepland. Dan zal Alwin Beernink (directeur Park Strijp Beheer) ons letterlijk een figuurlijk meenemen in de ontwikkelingen in Eindhoven op Strijp. Hij laat ons zien wat er al gerealiseerd is met bestaande en nieuwbouw, maar vertelt ons ook de ins en outs van wat er allemaal nog op stapel staat op Strijp.

Dat doet hij door ons bij te praten over deze ontwikkelingen, maar zeker ook door ons mee te nemen in een wandeling op Strijp om ons de Highlights te laten zien en daar ter plekke ons de achtergronden van deze bijzondere plek toe te lichten.

De plannen welke bij Strijp nog bestaan en de rol die Strijp speelt in de ontwikkeling van Eindhoven worden ons na deze bijeenkomst vast duidelijk.

Om ook de inwendige mens te versterken gebruiken we zoals gebruikelijk een lunch en waar kunnen we dat dan beter doen dan op Strijp zelf en dus trappen we om 12 uur af met een lunch bij Stories, Torenallee 22-02 te Eindhoven. Aan u de keuze of dat een vlees, vis of vega lunch zal gaan zijn.

De lunchgerechten waar we uit mogen kiezen zijn;

-  The Turkey Club (club sandwich met kalkoenbrisket, bacon en tomaat).
-  Niçoise Stories (gegrilde verse tonijn, venkel, bataat, scharrelei en olijf).
-  Bruschetta Aubergine (gegrild volkorenbrood met aubergine, balsamico, parmezaan en tomatensalsa).

De eindtijd zal als gebruikelijk weer rond de klok van twee uur zijn.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden