Lunchbijeenkomst met als spreker Foort van Oosten, VVD lid van de Tweede Kamer

Beste leden van departement Waterweg-Noord,

Allereerst wensen wij alle leden van De Maatschappij een gezond, gelukkig, verbindend, inspirerend, vernieuwend, ondernemend 2017.

Op woensdag 18 januari van 12:00 tot 14:00 uur brengen wij tijdens de luchbijeenkomst met u een toost uit op het nieuwe jaar.
Locatie: restaurant de Ridderhof, Sportlaan 2, 3141 XN Maassluis.

In de aanloop naar de landelijke verkiezingen op 15 maart hebben wij de heer Foort van Oosten bereid gevonden voor ons de presentatie te verzorgen. De heer Van Oosten is vanaf 20 september 2012 lid van de Tweede Kamer voor de VVD. Hij was in 2011-2012 wethouder van Schiedam. Eerder was hij advocaat en voorzitter van de Rekenkamer in de gemeente Leiderdorp. De heer Van Oosten is onder meer woordvoerder straf- en procesrecht (inclusief drugs, gevangeniswezen, reclassering, slachtofferhulp), rechterlijke macht, advocatuur en rechtsbijstand.

De kosten van deze lunch bedragen EUR 25,--.  
Heeft u speciale dieetwensen of andere vragen stuur dan een berichtje naar waterwegnoord@de-maatschappij.info

En ook dit keer staat de "zeepkist" weer klaar voor bijzondere mededelingen die u wenst te delen met de andere leden en introducés van De Maatschappij. Wel even van te voren opgeven s.v.p. via waterwegnoord@de-maatschappij.info

Aanmelden en afmelden kan tot uiterlijk maandagmiddag 16 januari 15:00 uur via de aanmeldbutton. Indien wij uw afmelding te laat of helemaal niet ontvangen dan zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. 

Graag deze informatie delen met geïnteresseerden, ook via social media. Breng gerust introducés mee, deze kunnen dan éénmalig gratis kennismaken met De Maatschappij.

De volgende lunchbijeenkomst is op woensdag 15 februari van 12:00 tot 14:00 uur. 

Inmiddels heeft de lustrumcommissie weer per post van zich laten horen en een tipje van de sluier opgelicht met betrekking tot de viering van ons 25-jarig jubileum op woensdag 21 juni van 15:00 tot 23:00 uur. 

Tot woensdag 18 januari.

Met ondernemende groet,

Bestuur De Maatschappij departement Waterweg-Noord

Aanwezige introducees 11

Sandra Beenhakker

Technetkring NWN

Peter Dijkstra

Mercurius B.V.

Martin van Doesburg

M & R Accountants

Annet Dries

SIKO

Aad de Haas

Aad de Haas Bouwadvies B.V.

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden