Eleqtron: de wereld van elektrotechnische installaties en laadoplossingen!

Geachte leden,

Later dan normaal ontvangt u onze uitnodiging voor onze volgende lunchbijeenkomst op donderdag 17 oktober a.s. Door een late afzegging van een spreker moesten wij toch proberen om een interessant onderwerp te vinden en daar zijn wij zeker in geslaagd!

Het Numansdorpse bedrijf Eleqtron is namelijk graag bereid om ons op 17 oktober a.s. te ontvangen voor een bedrijfsbezoek en -presentatie en wij zullen ook de lunch bij hen in de barruimte van het bedrijf gebruiken.

Eleqtron (www.eleqtron.nl) is een dynamisch bedrijf dat onder leiding van managing director René den Haan flink aan de weg timmert op het gebied van stekerbare elektrotechnische installaties. Zij bieden innovatieve en duurzame oplossingen voor een eigentijdse efficiënte werkomgeving zoals het unieke concept van stekerbare installaties met de Q-T plug waar b.v. verlichtingsarmaturen maar ook aanwezigheidsmelders snel en efficiënt kunnen worden aangesloten. Maar ook op het gebied van elektrisch laden bieden zij veel slimme en toekomstgerichte oplossingen zoals b.v. de Qcharge APM waarmee het gereserveerde elektriciteitsvermogen in een gebouw dat niet wordt gebruikt, wordt toegepast op laadvoorzieningen. Tim Blaak, Sales Engineer van de Qcharge-tak zal ons deze middag alle ins en outs over de activiteiten van Eleqtron maar ook over te verwachten toekomstige ontwikkelingen op dit vakgebied vertellen en uiteraard zal er ook gelegenheid zijn om vragen te stellen voor wellicht uw situatie. Overigens ontvangt u binnenkort ook per mail al informatie van Eleqtron, zodat u al enigszins voorbereid bent!

Kortom een wereld vol energie en innovatie waarin de klant maatwerk en kwaliteit wordt geboden!

Graag nodigen wij u uit om bij deze interessante bijeenkomst aanwezig te zijn. U bent op 17 oktober a.s. vanaf 12.00 uur van harte welkom bij Eleqtron, Edisonstraat 87 in Numansdorp. U kunt parkeren op het terrein van Eleqtron of indien dit vol zou zijn bij het buurbedrijf Rovem Financieel & Fiscaal Advies.

De kosten voor de bijeenkomst bedragen inclusief de lunch € 20,00. Wij verzoeken u vriendelijk dit vooraf over te maken op de bankrekening van het Departement Hoeksche Waard NL60 RABO 0323 0405 00. U kunt ook ter plaatse contant betalen, u kunt niet pinnen.

U kunt zich aanmelden via de aanmeldbutton bij deze uitnodiging of telefonisch 0186-640280 (Carla van Emmerik) of via email hoekschewaard@de-maatschappij.info. Mocht u onverhoopt alsnog verhinderd zijn wilt u zich dan ook afmelden, dit in verband met de voorbereidingen voor de lunch.

Van harte hopen wij u op 17 oktober a.s. te ontmoeten, graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

het bestuur van het Departement Hoeksche Waard,
Ben Pluimer - Jack de Leeuw - Miranda den Tuinder - Wim Nobel

Tim Blaak

Tim Blaak

Tim Blaak, sales Engineer Qcharge bij Eleqtron

Aanwezige introducees 7

Ina Batenburg

Willem Batenburg Consultancy B.V.

Tim Blaak

Eleqtron B.V.

Menno Bokhout

Eleqtron B.V.

Harry Groeneveld

Renate van Kessel

Eleqtron B.V.

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden