Lunch met Gedeputeerde drs. J.N. (Jeannette) Baljeu, Provincie Zuid-Holland

Geachte leden,

Graag nodigen wij u uit voor onze eerstvolgende lunchbijeenkomst op donderdag 19 april a.s. Onze gastspreker is dit keer gedeputeerde mevrouw drs. J.N. (Jeannette) Baljeu van de provincie Zuid-Holland.

In verband met de agenda van mevrouw Baljeu zal onze bijeenkomst een half uur eerder beginnen, namelijk om 11.30 uur. Om 12.00 uur zal de gedeputeerde het woord krijgen met aansluitend gelegenheid tot vragen en discussie. Om 13.00 uur zal dan de lunch plaatsvinden en het einde van de bijeenkomst is om 13.30 uur.

Mevrouw Baljeu is sinds september 2017 gedeputeerde bij de Provincie Zuid-Holland, zij volgde daar Rogier van der Sande op. Zij is verantwoordelijk voor de portefeuilles Bestuur en transparante overheid, Europa en internationaal beleid, Financiën, personeel & organisatie en Informatie, automatisering en facilitaire zaken. Voor wat de Hoeksche Waard betreft houdt zij zich onder meer bezig met de mogelijke gemeentelijke herindeling en het Gebiedsprogramma Hoeksche Waard.

Graag wil mevrouw Baljeu weten welke vragen er leven bij de leden van ons departement, aan de hand daarvan zal zij de inhoud van haar voordracht nader bepalen. Daarom nodigen wij u uit om uw vragen of onderwerpen aan de gedeputeerde door te geven aan ons secretariaat via het emailadres hoekschewaard@de-maatschappij.info.
Ongetwijfeld roepen de bovengenoemde beleidsgebieden en onderwerpen eventueel in combinatie met onze onderstaande seizoensthema's bij u prangende vragen op, graag horen wij deze van u!
Uw reacties zien wij graag vóór 12 april a.s. tegemoet!

Luncht u ook mee met de gedeputeerde?
U bent van harte welkom op donderdag 19 april a.s. van 11.30 - 13.30 uur
in Restaurant Binnenmaas in Mijnsheerenland.

Aanmelden kunt u zich via de aanmeldbutton of per email via hoekschewaard@de-maatschappij.info. Telefonisch is dit ook mogelijk via ons secretariaat (0186-640280). Vanaf woensdag 18 april a.s. graag rechtstreeks bij Restaurant Binnenmaas aan- of afmelden (0186-601629). Mocht u zich al eerder aangemeld hebben, hoeft u zich uiteraard niet nogmaals aan te melden.

Graag tot ziens op 19 april a.s.!

Met vriendelijke groet,
het bestuur van De Maatschappij - departement Hoeksche Waard
Ben Pluimer - Corien Benschop - Jack de Leeuw - Wim Nobel

Seizoensthema 2017/2018 - Transities in de samenleving:
"een veranderende wereld vraagt om duurzame oplossingen"
en "de impact van technologische ontwikkelingen"

Gedeputeerde drs. J.N. (Jeannette) Baljeu, Provincie Zuid-Holland

Gedeputeerde drs. J.N. (Jeannette) Baljeu, Provincie Zuid-Holland

Mevrouw drs. Jeannette Baljeu is sinds september 2017 gedeputeerde bij de Provincie Zuid-Holland, zij volgde daar Rogier van der Sande op. Zij is verantwoordelijk voor de portefeuilles Bestuur en transparante overheid, Europa en internationaal beleid, Financiën, personeel & organisatie en Informatie, automatisering en facilitaire zaken. Voor wat de Hoeksche Waard betreft houdt zij zich onder meer bezig met de mogelijke gemeentelijke herindeling en het Gebiedsprogramma Hoeksche Waard. Voor deze functie was mevrouw Baljeu onder meer werkzaam bij het Ministerie van Economische Zaken en de Gemeente Rotterdam. In deze gemeente was zij zowel van 2006-2009 als van 2010-2014 wethouder, waar o.m. Verkeer, Vervoer, Haven en Regionale Economie onder haar beleidsgebied vielen. Van 2014-2015 was zij fractievoorzitter van de VVD in Rotterdam. Van november 2015 tot haar aantreden als gedeputeerde was Jeannette Baljeu algemeen directeur bij SBRCURnet, kennispartner in de bouw en grond-, weg- en waterbouw.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden