Lunchbijeenkomst bij De Vreemde Vogel in Vlaardingen

Beste leden en introducés van het departement Waterweg-Noord,

Wij nodigen jullie van harte uit voor een bijzondere lunchbijeenkomst bij De Vreemde Vogel in Vlaardingen op woensdag 15 mei van 12.00 uur tot 14.00 uur.

Petra Buijs en Davy Knijnenburg exploiteren sinds juli 2013 De Vreemde Vogel in Vlaardingen. Dit bedrijf is een mix van haar hotelverleden en zijn agrarische achtergrond. Een voormalige natuurcamping van anderhalve hectare grond met een oude boerderij erop, is omgetoverd tot een buitenhotel met zeer bijzondere slaapplekken. Gasten kunnen overnachten in onder andere een vliegtuig, een struisvogel of een vogelhuis. Hun concept heeft door zijn unieke invulling (inter)nationale bekendheid gekregen en vanuit het binnen- en buitenland komen er dan ook gasten op af.

  

Naast een uniek hotelconcept organiseert De Vreemde Vogel het jaarlijks terugkerend Pluimage Festival, waar leuke bands en vreemde acts optreden en wat echt een aanwinst voor de regio genoemd mag worden. Tijdens een boeiende rondleiding en presentatie krijgen de leden van De Maatschappij de gelegenheid om voor en achter de schermen van dit bijzondere bedrijf te kijken en zodoende iets van de creativiteit en het vakmanschap van de ondernemers mee te krijgen.

Wat is het geheim van het succes van deze organisatie en hoe ziet zij de toekomst?

Meld je snel aan, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt tot 45 personen.

De kosten voor deze bijzondere lunchbijeenkomst zijn € 20,- per persoon.

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 13 mei 12:00 uur via de aanmeldbutton in deze uitnodiging of door te mailen naar waterwegnoord@de-maatschappij.info. Aangemeld maar toch verhinderd: ook gratis afmelden kan tot dat tijdstip. Bij latere afmelding of afwezigheid op de bijeenkomst zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Wij begroeten u graag op woensdag 15 mei a.s. bij De Vreemde Vogel in Vlaardingen

Bestuur De Maatschappij departement Waterweg-Noord

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden