Rondleiding inclusief lunch in het Amsterdamse Proeflokaal

Hoe proeft Amsterdam?

Hierbij nodigen wij u uit voor de lunchbijeenkomst op donderdag 18 mei 2017 van 12.00 tot 14.00 uur in het nieuw geopende Amsterdamse Proeflokaal op Stadionplein 300 in Amsterdam (Routebeschrijving en parkeergelegenheid).

Op het vernieuwde Stadionplein in Amsterdam is een ontmoetingsplek gecreëerd waar iedereen de smaak van Amsterdam kan proeven: het Amsterdamse Proeflokaal.

In een ruimte van maar liefst 1.800 m2 maakt je kennis met een smeltkroes van smaken en met de eetgeschiedenis van onze hoofdstad, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

Het Amsterdamse Proeflokaal is onderdeel van het House of Hospitality, een samenwerkingsverband tussen bedrijfsleven, kennisinstellingen en de Gemeente Amsterdam om het gevoel van gastvrijheid in Amsterdam structureel te verhogen. Een gevoel dat begint bij het opleiden van de nieuwe generatie hospitality talenten: leerlingen met hart voor gastvrijheid en service. Daarbij wordt samengewerkt met studenten van het ROC die een opleiding tot kok of kelner volgen bij ons 'in huis' opgeleid.

Een schoolvoorbeeld van de door De Maatschappij voorgestane samenwerking tussen bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Als lid wordt u uitgenodigd voor een exclusieve rondleiding en een uitstekende lunch.

De kosten van deze lunchbijeenkomst bedragen € 20,- bij  binnenkomst te voldoen. U kunt zich aanmelden via de website van De Maatschappij (www.de-maatschappij.nl) of per e-mail info@de-maatschappij.nl vóór 12 mei a.s.

Schrijft u zich snel in, want de belangstelling is groot!

Indien u zelf aan deze uitnodiging geen gevolg kunt geven, kunt u deze uiteraard geven aan belangstellenden binnen uw bedrijf. Mocht u na uw opgave alsnog verhinderd zijn dan verzoeken wij u ons daarvan tijdig in kennis te stellen. Bij een niet-tijdige afmelding, minstens twee dagen voor de lunchbijeenkomst, zijn wij helaas genoodzaakt u een bedrag ad € 20,-  in rekening te brengen.

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur departement Zaanstreek-Waterland 
Guido Voss, voorzitter

Aanwezige introducees 12

Jurgen Aarts

Etos

Arnoud Beens

MAAK Zaanstad

Claire Boon

Start Bright

Diej Brand

dbfotografie

Peter Fles

PDZ Uitzendbureau

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden