DHL Express Service Center Breda

Beste Maatschappij-er,

Het gloednieuwe state-of-the-art DHL Express Service Center opent op 18 mei haar deuren voor de leden van De Maatschappij. De bijeenkomst is aan het einde van de middag, omdat het pakketverwerkingsproces dan in volle gang is. Je krijgt een rondleiding en uitleg over alle nieuwe onderdelen, zoals de automatische sorteerinstallatie en Direct (UN)Load. Dit uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje en gezellige netwerkmomenten. En ze beantwoorden graag jouw vragen die je hebt over DHL, de toekomst van logistiek, de locatie, etc. Mail je vraag voor de bijeenkomst naar johan.vissers@rabobank.nl, dan zorgen we dat ze aan bod komen tijdens de bijeenkomst.

Interessant om te weten: de nieuwbouw in Breda maakt onderdeel uit van het grootste investeringsprogramma sinds DHL Express zich veertig jaar geleden in Nederland vestigde. In totaal investeren zij ruim 45 miljoen euro in de uitbreiding en vernieuwing van de Nederlandse vertakking van het internationale expresnetwerk om in de toekomst de groeiende volumes te kunnen blijven verwerken.

Programma
17.30 uur      Ontvangst
18.00 uur      Start rondleiding
20.30 uur      Afsluiting

DHL is gevestigd aan het Rithmeesterpark 13 in Breda, parkeergelegenheid op het terrein.

Aanmelden
Aanmelden kan via de blauwe button “aanmelden". Kosten van deelname bedragen € 15,- per persoon. Ook introducés zijn wederom van harte welkom! Zij kunnen een eerste bijeenkomst kosteloos bijwonen.
Als u onverhoopt uw aanmelding moet annuleren, dan kan dit tot uiterlijk 16 mei. Bij niet tijdige annulering of bij niet verschijnen zonder bericht, worden de kosten in rekening gebracht.

Graag tot de 18e voor – zoals altijd – een gezellige en inspirerende netwerkbijeenkomst!

Vriendelijke groet, namens het hele bestuur,

Joost Bauwens
Voorzitter

Aanwezige introducees 7

Ivar Jansen

Van Dijk Expresse

Linda Küppers

Küppers Odekerken

Bart Louwerier

Van Iersel Luchtman advocaten

Lilian de Roy van Zuidewijn

Pieter van der Schee

Van Iersel Luchtman advocaten

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden