Lunchbijeenkomst met gastsprekers : Sonny Duijn, sector econoom Leisure ABN AMRO v/h financieel verslaggever Telegraaf en Wendy Hofman citymarketeer in Maassluis

Beste leden van departement Waterweg-Noord,

15 Maart, de dag van de landelijke verkiezingen, vonden wij een mooie gelegenheid om u even los te maken van de verkiezingskoorts en de aandacht te richten op het besteden van onze kostbare vrije tijd. Wereldwijd is circa 1 op de 11 medewerkers werkzaam in de leisure! In Nederland een snel groeiende sector. Welke kansen biedt dit de ondernemers, overheid en onderwijs in de regio Waterweg-Noord?

2 Sprekers nemen ons mee in de wereld van leisure. Sonny Duijn is Sector Econoom bij ABN Amro. Hij is binnen Sector Advisory in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de sectoren Retail en Leisure. Binnen die sectoren doet hij onderzoek, maakt hij interne en externe analyses en doet hij prognoses. Sonny was vanaf 2010 tot 2015 werkzaam als financieel verslaggever voor De Financiële Telegraaf.
Wendy Hofman is de nieuwe citymarketeer van Maassluis. Als citymarketeer houdt Wendy zich bezig met het ontwikkelen van een strategisch citymarketingplan. Zij is tevens verantwoordelijk voor de implementatie ervan en actief met de ontwikkeling van de vrije tijds economie in de Metropoolregio.

Praktische informatie
Datum/tijd: woensdag 15 maart van 12.00 tot 14.00 uur
Locatie: Delta Hotel, Maasboulevard 15, 3133 AK  Vlaardingen
Kosten: € 20,--. De factuur hiervoor ontvangt u aan het einde van het seizoen.

Aanmelden en afmelden kan tot uiterlijk maandagmiddag 13 maart15:00 uur via de website of per mail naar waterwegnoord@de-maatschappij.info  Indien wij uw afmelding te laat of helemaal niet ontvangen zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. 
Hebt u speciale dieetwensen, wilt u zich aanmelden voor de 'zeepkist' of hebt u andere vragen stuur dan een berichtje naar waterwegnoord@de-maatschappij.info

Graag deze informatie delen met geïnteresseerden, ook via social media. Breng gerust introducés mee, deze kunnen dan éénmalig gratis kennismaken met De Maatschappij.

De volgende lunchbijeenkomst is op woensdag 19 april van 12:00 tot 14:00 uur. Voorafgaand vindt om 11:30 uur de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats.
Ook ontvangt u in maart uitgebreide informatie omtrent de viering van ons 25-jarig jubileum op woensdag 21 juni van 15:00 tot 23:00 uur, waarbij partners van harte welkom zijn.

De afgelopen tijd hebben we de volgende nieuwe leden mogen verwelkomen te weten: Ondernemersvereniging SchiedamHavens, Technetkring NWN, Stapelfinancieringen en de Stichting Interconfessioneel en Katholiek Onderwijs. Wij wensen hen een fijne en inspirerende tijd bij De Maatschappij.

Wij ontvangen u en uw introducés graag op woensdag 15 maart in het Delta Hotel.

Met ondernemende groet,

Bestuur De Maatschappij departement Waterweg-Noord

Programma

12:00 uur Ontvangst met aperitief
12:40 uur Netwerklunch
13:15 uur Presentaties en vragen
14:00 uur Einde bijeenkomst
Sonny Duijn

Sonny Duijn

Sonny Duijn is Sector Econoom bij ABN Amro. Hij is binnen Sector Advisory in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de sectoren Retail en Leisure. Binnen die sectoren doet hij onderzoek, maakt hij interne en externe analyses en doet hij prognoses. Sonny was vanaf 2010 tot 2015 werkzaam als financieel verslaggever voor De Financiële Telegraaf.
Wendy Hofman

Wendy Hofman

Wendy Hofman is de nieuwe citymarketeer van Maassluis. Als citymarketeer houdt Wendy zich bezig houden met het ontwikkelen van een strategisch citymarketingplan. Zij is tevens verantwoordelijk voor de implementatie ervan en actief met de ontwikkeling van de vrije tijds economie in de Metropoolregio.

Aanwezige introducees 7

Silvia Alblas

Alblas coaching

Agnes van Ardenne

Jan Freie

Gemeente Maassluis

Niels de Graaf

De Graaf te Vlaardingen

Roel Holland

Euroscope Schiedam

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden