Een ijskoude bijeenkomst door Talamini Zutphen

Tijdens de lunchbijeenkomst van mei hebben we kennisgemaakt met de nieuwe burgemeester van Zutphen. Een actieve dame met hele mooie iedeen voor de stad en zeker ook voor de ondernemers. Na de lunch hebben Jeroen Krijnen (historicus) en Constant Willems (lid historische vereniging) ons rondgeleid door het oude stadhuis en de zolder. 

Kijk hier voor de foto's! https://www.facebook.com/pg/demaatschappijzutphen/photos/?tab=album&album_id=1378477422233054
En als je er bent, like dan ook meteen de pagina van De Maatschappij Zutphen :). 

Tijdens de lunchbijeenkomst van juni komt Bas Vegelin ons alle ins en outs vertellen over zijn onderneming: Talamini. Bas is het levende bewijs van de stelling van Hennie van der Most. Je wordt als ondernemer geboren, dat valt niet te leren.

Natuurlijk heeft Talamini het allerlekkerste ijs uit de hele regio. Iedereen die wel eens bij Talamini komt weet ook dat ze de daar de gastvrijheid tot in de puntjes beheersen.  

En als je hoort hoe eenvoudig Bas dat voor elkaar krijgt..... bijzonder inspirerend.

Tot slot heeft Bas ook de nodige ideeën over banken die hij zonder schroom zal delen. Nieuwsgierig geworden ?

Meld je gauw aan voor de bijeenkomst op dinsdag 20 juni op het Pakhuis. We rekenen er op dat we met een koude en aangename verrassing van Talamini kunnen afsluiten.

De kosten bedragen € 17,50.

Tevens willen we u er nog op attenderen dat u zich kosteloos kunt afmelden tot 24 uur voor de bijeenkomst via zutphen@de-maatschappij.info

Kijk op het evenementenoverzicht op de lokale site van de Maatschappij (departement Zutphen) voor alle verdere informatie.

Aanwezige introducees 3

Nienke Beun

JPR Advocaten

Erwin IJkema

ING Bank

Marjolein Klomps

Totaal Organisatie

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden