Lunchbijeenkomst met als spreker Jacco Vonhof

Graag nodigen wij u van harte uit voor een lunchbijeenkomst op vrijdag 24 maart aanstaande. Ook introducées zijn van harte welkom.

Wij zijn verheugd dat wij Jacco Vonhof bereid hebben gevonden om een presentatie geven over de uitdagingen waar ondernemers in deze tijd voor staan.

Jacco Vonhof is sinds september 2018 voorzitter van de ondernemersorganisatie MKB-Nederland. Zelf is Jacco een ondernemer in hart en nieren. Zo is hij de oprichter en directeur-eigenaar van het schoonmaakbedrijf Novon dat actief is in het dagelijks schoonhouden van gebouwen in de zorg, dienstverlening, industrie, verblijfsrecreatie en onderwijs. Ook is hij aandeelhouder van Djopzz personeelsdiensten in Zwolle, dat zich onder meer richt op onderwijspersoneel en instroombanen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast is hij in diverse (bestuurs)functies binnen en buiten het bedrijfsleven actief.

Als geen ander weet Jacco wat ondernemers beweegt en wat zij nodig hebben. Hij is gedreven, maatschappelijk betrokken en in staat ondernemers aan te spreken en waar nodig in beweging te krijgen. Jacco woont in Zwolle, is vader van een tweeling en een groot fan van PEC Zwolle.

Programma:

12:00 uur         ontvangst en lunch
12.45 uur         start lezing Jacco Vonhof
13.30 uur         gelegenheid tot vragen
13.50 uur         afsluiting lezing
14.00 uur         einde

Foto: website MKB, fotograaf: Sam Rentmeester

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden