Lunchbijeenkomst

Graag nodigen wij u van harte uit voor een lunchbijeenkomst op vrijdag 25 november aanstaande

We zijn verheugd dat we Rob Zuidema bereid hebben gevonden om tijdens deze lunchbijeenkomst een presentatie te geven.

Rob Zuidema was in het verleden onder meer Global HR director van Booking.com en van bouwbedrijf BAM. Sinds 2018 is hij directeur van de Zwolse Theaters. Daarnaast nam hij begin februari 2022 tijdelijk de rol van interim zakelijk directeur van De Fundatie op zich. Ook is hij sinds 1 september jl voorzitter van de Economic Board Regio Zwolle, die verantwoordelijk is voor de economische agenda van de regio met als doel een economische structuurversterking door duurzame groei van bedrijven en werkgelegenheid in de regio Zwolle.

Doelen voor de toekomst formuleren, samenwerken en durf tonen staan voor Rob Zuidema voorop. Wat kan ik en wat doe ik? Wat kunt u en wat doet u? Daar wil hij het met ons over hebben.

Facultatief: Voorafgaand aan de lunchbijeenkomst van De Maatschappij zal Coby Zandbergen, directeur van Academiehuis Grote Kerk Zwolle, een presentatie geven over het door het Academiehuis opgerichte Michaëlsgilde, dat ondernemers de mogelijkheid biedt om een bijdrage te leveren aan de nieuwe, maatschappelijke functie van het Academiehuis. Na afloop van de lunchbijeenkomst is er gelegenheid om deel te nemen aan een rondleiding door het gebouw.

De leden van de Maatschappij en hun introducées zijn hierbij van harte welkom. Op hun beurt zullen de ondernemers die door het Academiehuis zijn uitgenodigd voor de presentatie over het Michaëlsgilde, in de gelegenheid worden gesteld om de lezing van Rob Zuidema bij te wonen en zij zullen ook deelnemen aan de lunch. Een gecombineerde bijeenkomst dus, met nieuwe  netwerkmogelijkheden.

Programma:

11.30 uur         ontvangst, presentie Michaëlsgilde van Academiehuis Grote Kerk
                        (facultatief)
12:00 uur         lunch
12.45 uur         start lezing Rob Zuidema
13.30 uur         gelegenheid tot vragen
13.50 uur         afsluiting lezing
14.00 uur         rondleiding Academiehuis Grote Kerk (facultatief)
14.30 uur         einde

Waar:              Academiehuis Grote Kerk
Adres:             Grote Markt 18, 8011 LW  Zwolle
Kosten:           Aan deelname aan de lunchbijeenkomst zijn geen kosten
                        verbonden.
Parkeren:       Q-park Maagjesbolwerk
                        Emmawijk (Emmawijk 23, 8011 CN Zwolle)

U kunt zich tot uiterlijk dinsdag 22 november 2022 aanmelden voor deze bijeenkomst via de aanmeldknop of via zwolle@de-maatschappij.info

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden