Tiny House Terheijden: Bedrijfsbezoek en borrel

Trends als aanhoudende krapte op de huizenmarkt en verduurzaming van woningen vragen om nieuwe toepassingen rondom huisvestiging. Zodoende neemt Tiny Housing steeds meer haar intrede: kleine en toch verbazingwekkend ruime woningen die simpel zijn op te bouwen, af te breken en te verplaatsen.

Thieu Visker, directeur van Tiny House Terheijden, neemt ons mee in zijn passie om starters, ouderen en recreanten aan een passend verblijf te helpen. Hij vertelt ons over het ontstaan, de uitdagingen en de toekomst van Tiny Houses.

Programma 9 mei:
16.00 – 16.30    Inloop
16.30 – 17.15    Presentatie Tiny House Terheijden
17.15 – 19.00    Borrel en mogelijkheid tot bezoeken Tiny Houses
19.00               Einde

Locatie en parkeren:
Ontvangst in de Stube, Terheijden, Bredaseweg 20 (linksafslaan in de straat voor café Ons Thuis), 4844 CL in Terheijden.
Parkeren kan achter Café Ons Thuis.

Aanmelden:
Aanmelden kan via de website of door een mail te sturen naar west-brabant@de-maatschappij.info. Voor de leden bedragen de kosten van deze bijeenkomst € 15,00*. Ook introducés zijn wederom van harte welkom! Zij kunnen een eerste bijeenkomst kosteloos deelnemen.

Wanneer u onverhoopt uw aanmelding moet annuleren, dan kan dit tot uiterlijk 4 mei a.s. Bij niet tijdige annulering of bij niet verschijnen zonder bericht, worden de kosten in rekening gebracht.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden