Lunchbijeenkomst met Gerjan de Waard: het boek is dood...........leve het boek, voorafgaand de jaarlijkse ALV

Beste leden en introducés,

Hierbij nodigen wij u graag uit voor de lunchbijeenkomst op

woensdag 17 mei van 12:00 tot 14:00 uur in restaurant de Ridderhof, Sportlaan 2, 3141 XN Maassluis.

Voorafgaand aan de bijeenkomst is om 11:30 uur de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Het bestuur stelt het op prijs als u ook hierbij aanwezig kunt zijn. De jaarstukken worden per mail toegestuurd en wanneer u bent ingelogd kunt u binnen de website ook het dropdown menu onder uw naam gebruiken om naar de jaarstukken te gaan. U de vindt de jaarstukken onder het hoofdstuk "documenten".

Vanaf 12:00 uur bent u van harte welkom voor het aperitief en om te netwerken. Na het nuttigen van de warme lunch is het woord aan de spreker Gerjan de Waard (1962). Ruim 30 jaar geleden begon hij samen met Hans Ritman uitgeverij Scriptum in Schiedam. Op jaarbasis verschijnen er circa 45 titels. Het boek is dood, leve het boek….Een verhaal over een ‘lastig’ vak in een stagnerende markt, de macht van Bol.com, het e-book en de Spotify-variant, boeken die lopen (damesporno, koken en voetbal) en boeken die niet lopen, het maken van covers, het beoordelen van manuscripten en de vraag: hoe verkoop je nog een boek?

De bijdrage voor deze bijeenkomst is EUR 25,-- pp. De factuur hiervoor wordt u aan het einde van het seizoen toegestuurd.

Aanmelden kan tot uiterlijk maandagmiddag 15 mei 16:00 uur via de aanmeldbutton. Aangemeld maar toch verhinderd: ook gratis afmelden kan tot dat tijdstip. Bij latere afmelding of afwezigheid op de bijeenkomst zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Hebt u speciale dieetwensen of andere vragen stuur dan een berichtje naar waterwegnoord@de-maatschappij.info

En ook dit keer staat de "zeepkist" weer klaar voor bijzondere mededelingen die u wenst te delen met de andere leden en introducés van De Maatschappij. Wel even van te voren opgeven s.v.p. via waterwegnoord@de-maatschappij.info

Graag deze informatie delen met geïnteresseerden, ook via social media. Breng gerust introducés mee, deze kunnen dan éénmalig gratis kennismaken met De Maatschappij.

Profielfoto op de website
Graag ondersteunen wij de oproep van het landelijk bureau om uw profielfoto te uploaden binnen uw profiel op de website. Het uploaden van de foto in uw profiel maakt onze website visueel nog aantrekkelijker, tevens zorgt dit tijdens bijeenkomsten voor herkenning onder de aanwezige leden. Mocht het uploaden niet lukken, stuur dan een mail naar het landelijk bureau met uw foto zodat deze kan worden toegevoegd in uw profiel.

Wij feliciteren onze leden mevrouw A.M.W. Bodewes en de heer J.D. Wiersma met hun benoemning tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Laat uw inbreng niet verloren gaan en kom 17 mei naar de ledenvergadering.

Met ondernemende groet,

Het bestuur van departement Waterweg-Noord
 

Gerjan de Waard

Gerjan de Waard

.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden