Lunch Hoeksche Waard met Renata Brabander, directievoorzitter Rabobank Het Haringvliet

Geachte leden,

Op donderdag 23 februari a.s. vindt onze volgende lunchbijeenkomst plaats van 12.00-14.00 uur in Restaurant Binnenmaas in Mijnsheerenland.

Ons seizoensthema is "Transities in de samenleving; duurzaam werken, duurzaam leven" en dit keer duiken wij in de bankenwereld, een bedrijfstak die al een aantal jaren sterke veranderingen kent en ook in de nabije toekomst ongetwijfeld nog diverse veranderingen zal ondergaan.

Onze gastspreker is namelijk mevrouw drs. R. (Renata) Brabander. Zij is sinds 1 oktober jl. werkzaam in de Hoeksche Waard als directievoorzitter van de Rabobank Het Haringvliet en wij zijn zeer benieuwd naar haar ervaringen in onze regio.

Mevrouw Brabander is na haar studie sinds 2008 werkzaam geweest als Directeur Particulieren en Private Banking bij de Rabobank Zuid-Holland-Midden.  Naast haar drukke carriere is Renata Brabander tevens actief in het vrijwilligerswerk; zo was zij voorzitter van KWF Westland en bestuurslid van De Delftsche Uitdaging, een netwerk dat ondernemers uitdaagt om maatschappelijk te ondernemen door stichtingen en verenigingen te ondersteunen.

Wij kunnen nog geen tipje van de sluiter oplichten over de inhoud van haar presentatie, mevrouw Brabander wil graag de actualiteit in haar presentatie brengen. Als u ook nieuwsgierig bent, meldt u zich dan snel aan!

U kunt zich tot en met dinsdag 21 februari a.s. aanmelden via onze website, door in te loggen met uw emailadres en wachtwoord. Indien u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u gemakkelijk via de link "wachtwoord vergeten" een nieuw wachtwoord aanvragen.Als u zich aanmeldt zonder in te loggen, wordt u namelijk als introducee aangemeld. De kosten voor de lunch bedragen € 13,50, direct aan het restaurant te voldoen.

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, wilt u zich dan ook afmelden in verband met de voorbereidingen voor de lunch? Vanaf woensdag 22 februari a.s. graag direct aan- of afmelden bij Restaurant Binnenmaas via telefoonnr. 0186-601629.

Graag hopen wij u op 23 februari a.s. weer te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,
het bestuur van het Departement Hoeksche Waard,

Ben Pluimer  -  Willem Punt  - Corien Benschop

Aanwezige introducees 6

Bas Boelhouwers

gemeente Cromstrijen

Jack van den Bosch

Renata Brabander

Rabobank Het Haringvliet

Harry Groeneveld

Piet van Leenen

Gemeente Oud-Beijerland

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden