LIFF Summer Special

Op 7, 8 & 9 juni is LIFF weer terug met de LIFF Summer Special op het Pieterskerkplein! Iedere jaar weer een driedaags filmisch hoogtepunt en dat vieren we graag samen met onze vrienden.

Uiteraard verwelkomen we je graag drie avonden op de mooiste openluchtlocatie van Nederland, maar in het bijzonder willen we je uitnodigen voor de vertoning op vrijdagavond 8 juni; Logan Lucky.

Logan Lucky is een zinderende actiekomedie van Steven Soderbergh waarin twee broers een overval willen plegen tijdens een NASCAR-race. Channing Tatum, Adam Driver, Daniel Craig en snelle auto's, wat wil een mens nog meer?

Voorafgaand aan de film (start 22:30 uur) bieden we ook dit jaar onze gasten een feestelijke borrel aan waarmee wij samen het glas heffen op het komende overvolle LIFF-jaar. De borrel start 21:00 uur op het Pieterskerkplein, bij eventueel slecht weer verplaatsen we de borrel naar binnen in de Pieterskerk.

Iemand op het oog om te introduceren bij ons? Graag! Als LIFF komen we graag in aanraking met filmminded collega's, partners & (zaken)relaties.

Om zeker te zijn van een stoel op het overvolle Pieterskerkplein vragen we je te reserveren. Mail hiervoor naar Bastiaan (bastiaan@leidenfilmfestival.nl). Laat gelijk weten of je ook bij de borrel bent. Reserveringen voor andere dagen zijn als vriend en partner van LIFF uiteraard ook mogelijk!
 
Zomerse groet namens het Leiden International Film Festival, 

Alexander Mouret
Festival Directeur

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden