Lezing door mevrouw drs. Simone Smit (Directeur Contraterrorisme bij NCTV)

Het bestuur van De Maatschappij nodigt u van harte uit voor een bijeenkomst met een lezing door mevrouw drs. Simone Smit op woensdag 7 november aanstaande. We ontvangen u graag om 19.30 uur bij Van der Valk Assen, Balkenweg 1 in Assen).

Graag stellen wij Simone Smit aan u voor. Momenteel vervult zij de functie als Directeur Contraterrorisme bij NCTV. De directie is het aanspreekpunt binnen de overheid voor extremisme en terrorisme. Simone Smit is sinds 2014 werkzaam bij NCTV en vervulde eerst de functie als Hoofd Bewaking en Beveiliging. Deze afdeling is belast met de landelijke coördinatie van het stelsel bewaken en beveiligen en heeft een bijzondere verantwoordelijkheid voor de beveiliging van een gelimiteerd aantal personen, objecten en diensten. Simone Smit is vanaf 1997 begonnen met diverse leidinggevende functies binnen de politie. In de jaren er na is zij werkzaam geweest bij de regiopolitie Haaglanden en de politie-eenheid Den Haag. Simone Smit zal tijdens de lezing ingaan op actuele ontwikkelingen omtrent extremisme en terrorisme.

Vanuit het strategische thema verbinding worden voor deze bijeenkomst ook JCI Assen en JongeBalie Groningen Drenthe uitgenodigd.

We ontvangen u graag op woensdag 7 november aanstaande om 19.30 uur bij Van der Valk Assen. Introducees zijn van harte welkom en kunnen aangemeld worden via deze link.

Hartelijke groet,

Bestuur De Maatschappij departement Drenthe

Simone Smit

Simone Smit

Directeur Contraterrorisme bij NCTV

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden