Mail naar relatie

Lezing van de heer Ernest Dik

Het bestuur nodigt u van harte uit voor een lezing van de heer Ernest Dik. Ernest is COO van The Imagineers en directeur van Windplanner.

Met zijn organisatie brengen ze veranderingen in leefomgeving in beeld en koppelen daar informatie aan. Te denken valt aan nieuwe (snel)wegen, woonwijken, zonneparken, windmolenparken, hoogspanningsmasten. Door de impact van morgen vandaag al zichtbaar te maken kunnen projecten worden versnelt en meer begrip worden opgebracht voor de gevolgen van een verandering. Ze doen dit van 2D of 3D visualisaties, tot interactieve reizen door een virtuele wereld.

Het zusterbedrijf van The Imagineers heet Windplanner. Binnen deze entiteit wordt een software programma ontwikkeld om wereldwijd de visuele impact van Windmolens op het landschap te laten zien. The Imagineers is een organisatie met een wereldwijde klantenkring van Australië tot Amerika.

Naast de lezing willen we ook graag het gesprek met u aangaan over de impact van veranderingen op de leefomgeving.

De bijeenkomst zal plaatsvinden op 22 januari vanaf 15.30 uur. U bent van harte welkom bij Hogeschool Stenden, Van Schaikweg 94 te Emmen.

Aanmelden kan via de website, ook introducés zijn weer van harte welkom. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

 

Aanwezige introducees 3

Gerard Deuling

Deuling Computer Opleidingen

frederik A. Dillingh

agrarisch

Adriaan Jonker


Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden