Lezing van Commandant Zeestrijdkrachten Admiraal Tas

Graag nodigen wij u uit voor de netwerkbijeenkomst van donderdag 7 oktober a.s., van 16.30 tot 20.00 uur (let op: afwijkend tijdstip!), in de Oostkerk in Middelburg.

 

Tijdens deze bijeenkomst zal admiraal René Tas, die per 9 september 2021 de nieuwe Commandant Zeestrijdkrachten is van de Koninklijke Marine, ons toespreken.

 

Zijn verhaal zal gaan over het ontstaan en de geschiedenis van de Marine, de historische rol die Zeeland daarbij heeft en wat Michiel de Ruyter heeft betekend. Naast het verleden is er ruim aandacht voor het heden van de Zeestrijdkrachten. Uiteraard kunt u vragen stellen. Admiraal René Tas is een Zeeuw die in Aardenburg is geboren en in 1982 zijn loopbaan begon bij het Koninklijk Instituut voor de Marine.

 

Na zijn lezing wordt de traditionele rijsttafel geserveerd inclusief een drankje. Hiervoor wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 20,00. De Maatschappij dept. Zeeland betaalt de rest.

 

Aanmelden kan t/m uiterlijk donderdag 30 september a.s. via onderstaande link of via secretariaat.depzeeland@outlook.com.

Wij hopen u op 7 oktober a.s. te mogen verwelkomen !

Meld u nu aan voor dit evenement.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden