Lezing van Commandant Zeestrijdkrachten Admiraal Tas

LOCATIEWIJZIGING 7 OKTOBER | Naar aanleiding van onze netwerkbijeenkomst van donderdag 7 oktober a.s., van 16.30 tot 20.00 uur, waarbij Admiraal René Tas aanwezig zal zijn als spreker hebben wij de volgende wijziging: De lezing wordt verplaatst van locatie Oostkerk naar het prachtige en markante Oude Stadhuis op de Markt in Middelburg, Lange Noordstraat 1.  De entree is via de hoofdingang op de markt.

U kunt deze locatie niet bereiken met de auto; u kunt uw auto parkeren in de Parkeergarage Geere (Kalverstraat 4, 4431 LZ, Middelburg). Vanaf daar is het ± 5 minuten lopen naar het Oude Stadhuis.

Gelet op de geldende corona-regels waaraan zowel wij als het Oude Stadhuis zich moeten houden, zal u bij ontvangst worden gevraagd om uw QR-code (vaccinatie-, test- of herstelbewijs) te laten zien.


---

 

Graag nodigen wij u uit voor de netwerkbijeenkomst van donderdag 7 oktober a.s., van 16.30 tot 20.00 uur (let op: afwijkend tijdstip!), in de Oostkerk in Middelburg.

 

Tijdens deze bijeenkomst zal admiraal René Tas, die per 9 september 2021 de nieuwe Commandant Zeestrijdkrachten is van de Koninklijke Marine, ons toespreken.

 

Zijn verhaal zal gaan over het ontstaan en de geschiedenis van de Marine, de historische rol die Zeeland daarbij heeft en wat Michiel de Ruyter heeft betekend. Naast het verleden is er ruim aandacht voor het heden van de Zeestrijdkrachten. Uiteraard kunt u vragen stellen. Admiraal René Tas is een Zeeuw die in Aardenburg is geboren en in 1982 zijn loopbaan begon bij het Koninklijk Instituut voor de Marine.

 

Na zijn lezing wordt de traditionele rijsttafel geserveerd inclusief een drankje. Hiervoor wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 20,00. De Maatschappij dept. Zeeland betaalt de rest.

 

Aanmelden kan t/m uiterlijk donderdag 30 september a.s. via onderstaande link of via secretariaat.depzeeland@outlook.com.

Wij hopen u op 7 oktober a.s. te mogen verwelkomen !

Aanwezige introducees 10

Hein van Ameijden

Damen Naval

C. Babayigit

Ministerie van Defensie

M. Buijck

teamleider Veiligheid & Defensie Scalda

R. Coppejans

C. Dekker

Gemeente Middelburg

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden