Geannuleerd** lezing/bedrijfsbezoek bij het Rijnland Instituut

U bent van harte uitgenodigd om kennis te maken met het Rijnland Instituut.

                                                                             

 

Donderdag 14 december a.s.
Aanvang 15.00 uur – einde ca. 17.00 uur.
Van Schaikweg 94, 7811 KL Emmen

Al eerder is departement Drenthe van De Maatschappij grensoverschrijdend bezig geweest toen wij op bezoek gingen bij Steenindustrie Strating in het Groningse Oude Pekela.
Deze keer gaan wij een stap verder met een bezoek aan het Rijnland Instituut in Emmen. Emmen ligt weliswaar in ‘ons’ gebied, maar het Rijnland Instituut gaat letterlijk ook de Duitse grens over.

Kom op donderdag 14 december a.s. naar Emmen en bezoek dit interessante kennisinstituut!

Wat is het Rijnland Instituut?

Het Rijnland Instituut is een netwerk waarin kennis wordt ontwikkeld, gedeeld en toegepast door en voor het regionale beroepsonderwijs op hbo- en mbo-niveau.

Om dat te realiseren werken NHL Stenden Hogeschool, Alfa-college, Drenthe College, Hochschule Osnabrück, Hanzehogeschool, Berufsbildende Schulen Lingen en Berufsschulzentrum am Westerberg nauw samen.

De focus ligt op het bevorderen van grensoverschrijdend werken, studeren, onderzoeken, wonen en leven in Noord-Nederland (inclusief Overijssel) en Noordwest-Duitsland onder het motto ‘Wij leiden op voor Europa’.

Kijk voor meer informatie over dit zeer internationale kennisnetwerk op https://rijnlandinstituut.eu.

Meld u vandaag nog aan via de link op de website van De Maatschappij zodat wij weten op hoeveel deelnemers gerekend moet worden.

Tot ziens op donderdag 14 december a.s. in Emmen!

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden