Kringloop van moed; een pleidooi voor alledaags leiderschap

Met meer dan 25 jaar bestuurs- en directie-ervaring in zorg- en welzijnsorganisaties, heeft Filia Kramp ervaren dat instellingen leiderschap meer en meer hebben uitbesteed aan managers. Zij ziet dat instellingen daarmee aan leiderschap, richting en focus – namelijk goed doen waarvoor ze bestaan – hebben verloren, en biedt handvatten om echt leiderschap weer een plaats te geven.

In kringloop van moed heeft Filia Kramp een doorleefd boek geschreven over leiderschap: herkenbaar en tegelijk een spiegel voor leiders op bestuurlijke posities, maar ook voor teamleiders. Een boek dat ertoe aanzet om na te denken over het nemen van de eigen verantwoordelijkheid – op alle niveaus. Een boek dat leiders helpt om na te denken over  hoe zij zelf, én ook hun medewerkers, dit gedrag kunnen gaan ontwikkelen.

Filia Kramp put daarbij uit wijsheden van verschillende culturen, en biedt een geestige en confronterende kijk op de praktijk. Met haar onnavolgbare vlijmscherpe woordkeus en haar indrukwekkende persoonlijkheid biedt zij zeker een avond die de moeite waard zal zijn!

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden