Kom genieten van de vis bij Schmidt

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam is al meer dan 100 jaar leverancier van topkwaliteit verse vis en schaal- en schelpdieren aan de horeca én particulieren. Tevens mag Schmidt zich hofleverancier noemen!

"Schmidt Zeevischhandel" is omstreeks 1908 opgericht door Oma Schmidt. Heel bijzonder is dat het bedrijf ruim 100 jaar op dezelfde locatie (Vasteland Rotterdam) gevestigd is geweest. In 2015 is Schmidt Zeevis verhuisd naar de Spaanse Polder. Sinds 1993 is de officiële bedrijfsnaam SCHMIDT ZEEVIS ROTTERDAM B.V.

Van 2000 tot 2012 was Schmidt Zeevis onderdeel van de Kennemervisgroep. Sinds december 2012 is Schmidt Zeevis weer zelfstandig. Huidige directie bestaat uit Marcel van Breda en Jos van Vuren.

Schmidt verzorgt import/export naar alle werelddelen, heeft 140 personeelsleden en werkt onder de strengste normen.

Elke vis die binnenkomt wordt gescand en van een barcode voorzien. Zo blijft hij de hele route traceerbaar, van kotter tot keuken.

Schmidt Zeevis heeft het traject van de traceerbaarheidscertificering van de Marine Steward Council (MSC) goed doorlopen. Producten uit MSC gecertificeerde visserijen mag Schmidt Zeevis verkopen onder het MSC keurmerk, waaronder ook de MSC gecertificeerde maatjesharing afkomstig uit de gecertificeerde visserij Astrid Fiske North Sea Herring.

Diverse malen is Schmidt in de prijzen gevallen o.a. met de Ondernemersprijs Rotterdam uitgereikt door Dr. Wisse Dekker, oud-president directeur Philips. 
Meer informatie over Schmidt Zeehandel: www.schmidtzeevis.nl

Graag nodigen wij je en jouw partner/introduce uit om op woensdag 13 maart een kijkje te nemen bij dit prachtige bedrijf. Naast een rondleiding door het gebouw, krijg je een kijkje in de ‘keuken’ en wordt je verrast met een uitgebreide lunch van diverse visgerechten. Kortom een dag die je niet mag missen!

De ontvangst is vanaf 10.30 uur, de eerste rondleiding zal om 11.00 uur plaatsvinden. Gezien het programma zal de eindtijd iets later zal zijn dan we gewend zijn namelijk ongeveer 14.30 uur.

Gezien de beperkte aantal plaatsen adviseren wij je om je snel aan te melden voor deze speciale bijeenkomst.

Kosten: € 20,00 gepast mee te nemen. Leden kunnen gebruik maken van een knipkaart.

Locatie
Schmidt Zeevis Rotterdam B.V
Matlingeweg 333
3044 EV Rotterdam

Handig om te weten
Sieraden moeten af; oorbellen, ringen, horloges etc.  
Op de visafdeling is het koud, dus houdt hier rekening meer.
Tassen mogen niet mee tijdens de rondleiding (visafdeling), deze blijven veilig achter in de winkel.  
Iedereen krijgt een witte jas aan en witte pet op. 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden