Kerstlunch bij De Maatschappij

Geachte leden en introducés van het departement Waterweg-Noord,

Wij nodigen u van harte uit voor de vierde bijeenkomst van ons nieuwe seizoen; een traditionele kerstlunch op woensdagmiddag 13 december 2017 in Vlaardingen. Ditmaal wordt de bijeenkomst georganiseerd bij het Delta Hotel.

Kerstlunch bij De Maatschappij

Woensdag 13 december organiseert De Maatschappij, departement Waterweg-Noord, weer de traditionele kerstlunch. Deze feestelijke bijeenkomst is in het Deltahotel in Vlaardingen van 12.00  -14.15 uur. Na een bruisende welkomstcocktail en enkele feestelijke hapjes, wordt er een heerlijke kerstlunch uitgeserveerd met bijpassende wijnen. Net als vorige jaren rekenen wij weer op een grote opkomst en wij hopen van harte u hier ook weer te treffen.

Goede doel: De Vlaardingse Boei

Zoals gebruikelijk is er weer een ‘goed doel’ uitgekozen, waar een gedeelte van de lunchopbrengst aan wordt gedoneerd. Dit keer is dat een nieuw initiatief: De Vlaardingse Boei.

Bij de Vlaardingse Boei kunnen volwassenen en kinderen die met kanker geconfronteerd zijn, maar ook naasten en mogelijk nabestaanden, terecht voor laagdrempelig niet-medisch aanbod, zoals een praatje met lotgenoten, informatie, advies en andere vormen van (psycho-)sociale ondersteuning. Voor meer informatie: www.devlaardingseboei.nl

Aan deze bijeenkomst zijn voor u de kosten van € 35,- verbonden. Als dresscode geldt dit keer ‘passende kleding’.

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 11 december 12:00 uur via de aanmeldbutton. Aangemeld maar toch verhinderd: ook gratis afmelden kan tot dat tijdstip. Bij latere afmelding of afwezigheid op de bijeenkomst zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Hebt u opmerkingen of vragen stuur dan een berichtje naar waterwegnoord@de-maatschappij.info

Wij begroeten u graag woensdag 13 december a.s. in het Delta Hotel te Vlaardingen.

Bestuur departement Waterweg-Noord De Maatschappij

 

 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden