Jaarlijks golfevent

Na een lange, hete zomer is er wat het bestuur van De Maatschappij West-Brabant betreft alle reden om weer in beweging te komen.

Graag nodigen we onze leden dan ook uit om zich in te schrijven voor het jaarlijks golfevent, die ditmaal op Golfpark De Turfvaert in Rijsbergen zal worden gehouden. De (meer of minder) ervaren golfers lopen 9 holes op de golfbaan, voor hen die het golfspelletje eens willen proberen wordt een clinic aangeboden.

We beginnen om 15.00 uur en zullen na binnenkomst van de flights en afronding van de clinic op het terras neerstrijken – uitgaande van voortzetting van het zomerse weer – om van een gezellige borrel te genieten.

Programma
15.00 - 15.40 uur     Starttijd, 9 holes, vanaf hole 1, in een 4-ball om de 10 minuten. Start 2 uur durende golfclinic.
17.10 uur                 Binnenkomst eerste spelers, gelegenheid tot douchen en omkleden.
17.20 uur                 Borrel.

Kosten: De greenfee voor 9 holes bedraagt € 35,- per persoon. De greenfee dient per persoon te worden afgerekend bij de receptie. De golfclinic voor 2 uur kost € 35,50 per persoon (op basis van 6 personen, bij meer deelnemers zullen de kosten per persoon lager worden).

Ook introducés zijn wederom van harte welkom! Als u onverhoopt uw aanmelding moet annuleren, dan kan dit tot uiterlijk 19 september 09.00 uur. Bij niet tijdige annulering of bij niet verschijnen zonder bericht, worden de kosten in rekening gebracht.

We hopen op een mooi deelnemersveld tijdens deze gezellige en sportieve middag!

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden