Herfstborrel en Prinsjesdag

Beste leden,

Graag nodigen wij u uit voor een bijeenkomst op donderdag 28 september 2023 bij Auren Nederland aan de Amsterdamseweg 3 te Amersfoort.

We zijn met groot plezier te gast bij ons medelid Auren.

Auren is een professionele dienstverlener op het gebied van accountancy, audit & assurance, fiscaal en juridisch advies, consultancy én maakt deel uit van een groot internationaal netwerk. Het doel van Auren is om organisaties te helpen en ontzorgen bij (financiële) bedrijfsprocessen en “trusted advisor” te zijn voor de relaties. Auren is een internationale onderneming met 59 vestigingen in 11 landen. In Nederland werkt men met 60 collega’s vanuit 2 vestigingen waaronder Amersfoort. De wortels van Auren zijn al meer dan 75 jaar verankerd in de Nederlandse bodem.

Jeffrey Beijnon, senior belastingadviseur bij Auren en docent belastingrecht aan Maastricht University, zal ons wegwijs maken in de aanstaande wijzigingen op fiscaal gebied zoals deze op Prinsjesdag 2023 worden gepresenteerd. Wat zijn de aandachtspunten voor bedrijven en ondernemers?

Het programma is als volgt:

17.00 uur: Inloop en registratie
17.30 uur: Welkomstwoord en kennismaken met onze gastheer Auren
17.45 uur: Inleiding door Jeffrey Beijnon, senior belastingadviseur van Auren Nederland vestiging Amersfoort, met als thema: Prinsjesdag 2023
18.30 uur: Vragenronde en afsluiting
18.45 uur: Start van de Herfstborrel mét buffet
21.00 uur: Einde

Wij nodigen u van harte uit om één of meerdere introducees mee te nemen.

Aanmelden kan via de website of door een mail te sturen naar: eemland@de-maatschappij.info

Onze gastheer Auren houdt kantoor aan de Amsterdamseweg 3 in Amersfoort. Vrij parkeren is mogelijk op het parkeerterrein aan de kant van Serva (Nijverheidsweg Noord).

Tot donderdag 28 september!

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van departement Eemland


Peter van Breugel, voorzitter

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden