Haringparty Hoeksche Waard

De Haringparty Hoeksche Waard wordt alweer voor de 6e keer georganiseerd voor ondernemers van zowel binnen als buiten de regio. Partyboot de Marlina wordt omgetoverd tot een ware haringpartylocatie, die plaatsvindt op het dek van het schip in de open lucht, om op een zo goed en veilig mogelijke manier deze netwerkbijeenkomst te ervaren. 

Het programma zal er iets anders uitzien dan normaal, maar netwerken en haring happen blijven de belangrijkste ingrediënten voor deze 6e Haringparty. Verse haring, heerlijke burgers, ijs en nog veel meer onder het genot van muzikale noten, de ideale ingrediënten van een gezellige, verbindende bijeenkomst. Alle geldende veiligheids- en gezondheidsregels worden in acht genomen. Uiteraard zal er zoals altijd een kleine veiling plaatsvinden. De netto opbrengst komt wederom ten goede aan de Hospice Hoeksche Waard. 

Het aantal deelnemers is dit jaar beperkt, maximaal 150  personen mogen hierbij aanwezig zijn. Meld u zich dus snel aan!
Aanmelden is verplicht. Zonder toegangsbewijzen heeft u geen toegang tot de haringparty. U kunt uitsluitend kaarten bestellen via de website www.haringparty-hoekschewaard.nl, daar vindt u ook meer informatie over de praktische en veiligheidsmaatregelen. Na betaling ontvangt u een persoonlijke bevestiging van de entreebewijzen. U kunt gemakkelijk (en gratis) parkeren om en nabij de locatie, het Vierwiekenplein of P3.

Departement Hoeksche Waard

Aanwezige introducees 0

Er zijn nog geen introducees aanwezig

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden