Haringparty Hoeksche Waard

Beste leden,

Op 27 juni a.s. van 17.00 tot 20.00 uur zal de 5e Haringparty Hoeksche Waard worden gehouden. Op het terrein van Van Adrichem Transport / Milot Reizen, Edisonstraat 13  in Oud-Beijerland kunt u zich ook dit jaar weer tegoed doen aan de zilte zaligheid die nieuwe haring heet. Voor de niet-visliefhebbers wordt uiteraard voor een alternatief in de vorm van hamburgers gezorgd. U kunt gemakkelijk gratis parkeren om en nabij het pand en in de straat.

De entree bedraagt € 25,00 excl. BTW per persoon, waarbij onbeperkt van de catering gebruik kan worden gemaakt. Er zal gepaste muzikale omlijsting zijn en dit keer zal er een loterij worden gehouden. De opbrengst van de loterij en haringparty is uiteraard weer bestemd voor een goed doel, net als vorig jaar de Hospice Hoeksche Waard.

Aanmelden is verplicht. Zonder toegangsbewijs heeft u géén toegang tot de Haringparty. U kunt kaarten bestellen uitsluitend via de website www.haringparty-hoekschewaard.nl . Na betaling ontvangt u een persoonlijke bevestiging van de entreebewijzen.

Van harte hopen wij u op 27 juni a.s. te mogen begroeten, graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

het bestuur van De Maatschappij - departement Hoeksche Waard
Wim Nobel - Miranda den Tuinder - Jack de Leeuw - Ben Pluimer

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden