Golfevent De Maatschappij West-Brabant bij Toxandria

Sportievelingen, natuurliefhebbers en iedereen die gewoon graag een gezellige middag in de buitenlucht beleeft: het is weer zo ver, we gaan golfen!

Na twee verenigingsjaren waarin geen golfevent plaatsvond, afgelopen jaar uiteraard om de begrijpelijke redenen, organiseert De Maatschappij West-Brabant dit jaar weer een golfmiddag met aansluitende borrel en wel op donderdag 3 juni 2021. Heerlijk in de gezonde buitenlucht. En na enkele geslaagde edities op De Turfvaert zijn we dit jaar weer terug op het oude Toxandria-nest, een prachtige klassieke baan tussen heide en bos.

Voor de wat meer ervaren golfers zijn 9 holes op de golfbaan gereserveerd, terwijl er een clinic wordt aangeboden voor de leden die toch eindelijk eens kennis willen maken met het spelletje.

We slaan af om 14.30 uur en zullen na binnenkomst van de flights en afronding van de clinic, volledig corona-proof, op het terras worden ontvangen om van een gezellige borrel te genieten.

Locatie: Noord Brabantse Golfclub Toxandria, Veenstraat 89, 5124 NC te Molenschot (www.toxandria.nl).u

Programma
14.00 uur                    Ontvangst
14.30 - 15.00 uur          Starttijd, 9 holes, vanaf hole 1, in een 4-ball om de 10 minuten.
                                 Start 2 uur durende golfclinic
17.00 uur                    Binnenkomst spelers en borrel

Kosten: De greenfee voor 9 holes bedraagt € 45,- per persoon. De greenfee dient per persoon te worden afgerekend bij de receptie.
De golfclinic voor 2 uur kost € 35,- per persoon (op basis van 10 personen, bij meer deelnemers zullen de kosten per persoon lager worden).

We hopen op een mooi deelnemersveld tijdens deze gezellige en sportieve middag!

Aanmelden kan via de website.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden