*GEANNULEERD Golfclinic en diner

LET OP; GEANNULEERD

Beste vrienden,

Graag nodigen wij u uit voor deze bijzondere (netwerk-) meeting. Ontspannen door inspanning en relaties opdoen. Sport en zaken doen is een succes formule.

Ontvangst met een drankje op kosten van Het Gooi. De overige Drankjes worden separaat aangeslagen in de kassa en kunnen aan het eind van het evenement samen met het diner en golfclinic afgerekend worden bij de kassa van de Brasserie.

Opzet clinic:      Zowel meer ervaren golfers als beginners maken gebruik van de basis stappen in de golfclinic. Elke golfer kan wat opsteken van de basis elementen. De meer geoefende golfers moeten proberen de target op de driving range te raken die op 100 meter ligt en de beginnende golfers doen hetzelfde met een target dat op 50 meter ligt. Aan het eind van de clinic volgt een putwedstrijd tussen beginners en de meer ervaren golfers. Ervaren golfers starten op een afstand van 10 meter en beginnende golfers op een afstand van 5 meter. De speler met het minste aantal slagen wint de hole. Het team dat als eerste 10 punten heeft bereikt wint en trakteert op een borrel in de Brasserie!

Keuze uit vlees of vis:

Vlees    :             Saltimbocca van kip; Serano ham, salie, Marsala, aardappel en frisse salade
                           Zalm en papilotte met seizoensgroenten
                           Frites met mayonaise
Dessert:              IJs met aardbeien en slagroom
             

Prijs: Golfclinic, diner en dessert:                          € 60,- p.p.

Bij mooi weer buiten op het terras met een gedekte tafel met kleed (Beneden terras onder parasol?). Bij slecht weer binnen op  gedekte tafel.

Van 16.30 ontvangst met drankje. Vanaf 17.00 clinic. Vanaf 19.30 diner

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden