Geld, je houdt ervan of je haat het

Geld, je houdt ervan of je haat het, maar we hebben het allemaal nodig. Ongeveer de helft van alle Nederlanders heeft van thuis uit meegekregen hoe op een praktische manier om te gaan met geld. Meestal ging dat over sparen, budgetteren en als je geluk had ook investeren. Maar bijna niemand heeft geleerd hoe je over geld kunt denken, wat je overtuigingen zijn, hoe je je kunt gedragen met geld en welke emoties er allemaal bij geld komen kijken. Het mooie is dat niemand hier iets over geleerd heeft, maar iedereen er een mening over heeft.

Naast de mindset over geld, is het praktisch rekenen met geld ook enorm belangrijk. Moneyfulness combineert de mindset/overtuigingen/gedrag met het praktisch rekenen. Dit is een unieke combinatie.

De presentatie zal gegeven worden door Machiel Keet. Hij heeft een sterke financiële achtergrond, maar is tevens gecertificeerd mindfulness coach. Hij is auteur van het boek Moneyfulness dat in maart volgend jaar in de winkels in Amerika komt te liggen (en via Amazon beschikbaar).

Datum: 15 januari
Tijd: 12.00 – 14.00
Locatie: Het Boshuys, Sonseweg 39 in Best

Machiel Keet

Machiel Keet

Spreker

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden