Gastspreker Bart de Ruigh Manager Facilities UNICEF

Beste leden en geïnteresseerden,

 

Bart de Ruigh heeft een groot deel van zijn werkzame leven gewerkt voor Financiële Instellingen. Hij was de Chief Operating Officer van SNS BANK , CFO van Zwitserleven en nog vele andere executive posities.

De keuze om te werken voor UNICEF was het resultaat van een bijzonder persoonlijk proces om een fundamentele bijdrage te willen leveren aan een organisatie met een maatschappelijk doel. Kortom een carrière switch waar velen wellicht van dromen maar niet de moed hebben om het werkelijk te gaan doen.

 

Voor Bart was het geen vraag meer maar een diep gekoesterde wens om iets zinvols te willen leveren voor een organisatie met IMPACT

Bart kan als geen ander nu zijn kennis en ervaring maximaal inzetten om er voor te zorgen dat geld de juiste bestemming krijgt.

 

Bart zal ons meenemen in de wereld van UNICEF

Waarom heeft hij voor UNICEF gekozen?

Wat ziet UNICEF gebeuren in de wereld van vandaag?
Waarom mogen wij blij zijn met UNICEF?

Om met de beschermheer van UNICEF, Paul van Vliet, te spreken: “ Vergeet niet dat jij de grote mensen altijd kunt houden aan wat zij hebben beloofd”.

Kortom een unieke mogelijkheid om een betekenisvolle lunch wederom te koppelen aan een bijzondere netwerk bijeenkomst.

Wij zien uit naar uw komst.

Mede namens bestuurleden Shenaz, Peter Paul, Eline en Bo


Peter Caljé,
Voorzitter

Introducee
Kent u binnen uw netwerk partijen die in de sectoren ondernemerschap, onderwijs of openbaar bestuur opereren, dan zijn zij van harte uitgenodigd om kennis te maken met De Maatschappij.Gevraagd wordt deze uitnodiging te delen met geïnteresseerden, ook via Linkedin. Volg ons via Linkedin Companypage.

Aanmelding en deelname
Aanmelden kan via de aanmeldbutton. Mocht dit niet lukken dan kan je via deze link een mail versturen.
Deelname € 22,50 p.p. UITSLUITEND over te maken naar IBAN NL54ABNA025.39.85.358 t.n.v. NMNH departement Rotterdam o.v.v. uw naam, datum bijeenkomst (en factuurnummer).
Bij eventuele annulering minder dan 3 dagen voor de bijeenkomst blijven de kosten van deelname verschuldigd!
Aangemeld maar toch verhinderd: Graag een
mailbericht of een sms naar 06-10616429.

 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden