Fietssafari ‘Zaan Kleef aan’ door Wormerveer

De Maatschappij blijft in beweging! 

Hierbij nodigen wij u uit voor een fietssafari ‘Zaan Kleef aan’ door Wormerveer op vrijdag 22 april a.s. van 14.30 uur tot 17.30 uur (inloop vanaf 14.15 uur). Aanvang en afsluiting bij de Stichting Wormerveerse Vermaning.

Wormerveer is volop in ontwikkeling. Ervaar zelf welke interessante locaties hier rondom en langs de Zaan worden ontwikkeld of waar mogelijk nog kansen liggen. Het programma van de fietssafari is opgezet in samenwerking met de gemeente Zaanstad en FKG architecten aan de Zaan. Tijdens deze fietssafari rijgen we de verschillende lokale Zaanse Parels aan elkaar. We gaan met elkaar onderzoeken wat de impact is van de projecten op de leefbaarheid en aantrekkingskracht voor Wormerveer en voor Zaanstad-Noord hebben.

Om 14.30 uur starten we met een inleidend programma bij de Vermaning in Wormerveer. Om 15.00 uur stappen we daadwerkelijk op de fiets voor een tour langs de verschillende gebiedsontwikkelingen. 
En we eindigen weer bij de Vermaning om onder het genot van een borrel nog even na te praten.

Let op: elke deelnemer neemt zelf zijn/haar fiets mee en vol is vol (er kunnen maximaal 40 deelnemers mee)!

Programma fietstoer ‘Zaan Kleef aan’
Datum: vrijdag 22 april
Inloop bij de Vermaning vanaf: 14.15 uur
Inleidend programma: 14.30-15.00 uur
Fietstour: 15.00-16.45 uur
Afsluitende borrel bij de Vermaning: 16.45-17.30 uur 

Locatie aanvang en afsluiting
Stichting Wormerveerse Vermaning, Zaanweg 57, 1521 DM Wormerveer.

De kosten van deze fietssafari bedragen € 20,- bij binnenkomst te voldoen. Aanmelden vóór 15 april via de aanmeldbutton hieronder.
Bij dit evenement worden foto en/of video opnames gemaakt. Wanneer u aan dit evenement deelneemt, geeft u de organisatie toestemming om de beelden (foto en video) te gebruiken voor communicatiedoeleinden.

Bron fotografie
Brokking: fotografie Menno Ebbes
Vermaning: bron: wormerveersevermaning.nl
Eiland Bloemendaal: fotografie Wim Egas

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden