Excursiereis Neeltje-Jans

Excursie Neeltje Jans

Onze jaarlijkse excursie vindt plaats op vrijdag 7 juni 2024; er is een dag vullend programma opgesteld naar Neeltje Jans. Dit is als werkeiland onderdeel van de Oosterscheldekering. Na het voltooien van de Deltawerken is er op Neeltje Jans een informatie- en attractiepark geopend. In het informatiecentrum is een expositie over de Deltawerken te zien. 

De reis gaat per bus van het Streekbusmuseum, deze vertrekt vanaf de Rabobank in Heinenoord. Deelnemers moeten uiterlijk om 08.45 uur aanwezig zijn, want de bus vertrekt klokslag 09.00 uur! Parkeren kan op de carpoolplaats achter Busstation Heinenoord.

We arriveren rond 10.00 uur op het eiland Neeltje Jans, waar we worden ontvangen met koffie en iets lekkers. Daarna krijgen we een rondleiding met gids en brengen we een bezoek aan de Oosterscheldekering. Na de lunch is er wat vrije tijd om op eigen gelegenheid het eiland te verkennen en afhankelijk van het weer krijgen we een rondvaart op de Oosterschelde. Om 16.00 uur sluiten we het programma af met een borrel en rond 17.00 uur vertrekken we weer naar de Hoeksche Waard. Er is maximaal plaats voor 50 mensen en partners zijn welkom, dus snel aanmelden want vol is vol! De eigen bijdrage aan deze dag bedraagt € 30,- per persoon.

Wij hopen u met deze dag weer een aantrekkelijk programma voor te kunnen schotelen, waarbij we ruimschoots de tijd krijgen om een goede indruk te krijgen van de imposante Oosterscheldekering.

Aanmelden kan tot uiterlijke 30 mei! via de aanmeldbutton op de uitnodiging of via email hoekschewaard@de-maatschappij.info. Mocht u onverhoopt alsnog verhinderd zijn, wilt u zich dan ook afmelden voor 30 mei.

Met vriendelijke groet,

het bestuur van De Maatschappij - departement Hoeksche Waard

Paul de Bruijn - Jack de Leeuw – Miranda den Tuinder – Alie ‘t Hooft – Gerard Leggedoor – Carla van Emmerik - Kevin Uijtdewillegen

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden