Exclusieve rondleiding op de bouwlocatie van 5Tracks

Beste leden en introducees van De Maatschappij West-Brabant,

Heb je zin in een leuke en interessante bijeenkomst op dinsdag 24 oktober 2023? Dan hebben wij iets bijzonders voor je in petto. Je krijgt dan een exclusieve rondleiding op de bouwlocatie van 5Tracks, het meest innovatieve en duurzame project van Breda. 5Tracks is een nieuwe locatie die je uitdaagt en inspireert, waar je energie van krijgt en waar je echt ‘connected’ bent. Met de Randstad en de Benelux, met de (virtuele) wereld, met een ondernemende community, met de stadscultuur én met jezelf. Wonen en werken voor de nieuwe generatie. Het plan van 5Tracks bestaat uit een mix van 5 functies (hotel, kantoren, wonen, park en voorzieningen) verdeeld over 3 gebouwen die in een groen park aan het spoor staan. Je kunt meer informatie vinden op de website Nieuwbouw Breda - Wonen en Werken | 5TRACKS (5tracksbreda.com)

De rondleiding wordt verzorgd door Roderick van Houwelingen van de onderneming Houwvast. Houwvast is een expert in het ontwikkelen van complexe, vaak multifunctionele binnenstedelijke vastgoedprojecten, zowel in de commerciële als in de maatschappelijke sector en zowel op project- als op gebiedsniveau. Dat doen ze in opdracht van professionele vastgoedontwikkelaars, bouwbedrijven en vastgoedeigenaren. Houwvast is een van de partners die betrokken zijn bij de realisatie van 5Tracks.

Met de bouwhelmen op ga je een unieke kijk krijgen in dit innovatieve project dat een eigen dynamiek krijgt. Je zult versteld staan van de architectuur, de techniek en de duurzaamheid die hier samenkomen. We ontmoeten elkaar in de stationshal aan de noord-/Belcrum zijde van het gebouw vanaf 16:00 uur. De rondleiding start rond 16:30 uur. Na afloop ga je genieten van een borrel met hapjes bij het Bobbi's bar, Gasthuispoort 1 in Breda. 

De dichtsbijzijnde parkeergelegenheid is het parkeerterrein Beyerd-Vlaszak, Vlaszak 1. Afhankelijk van het weer op de 24e kan het handig zijn voor de korte wandeling een paraplu mee te nemen.

We hopen op een mooie opkomst en zien je graag de 24e oktober. Aanmelden via onderstaande link.

P.S. Voor deze bijeenkomst hoef je geen eigen bijdrage te betalen.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden